Máte kamerový záznam alebo ste priamy svedok? Polícia hľadá dôkazy – zrazili sa dve autá, jedno skončilo mimo cesty


Dopravná nehoda pri Budimíre: Polícia hľadá svedkov zrážky dvoch áut

Foto: Máte kamerový záznam alebo ste priamy svedok? Polícia hľadá dôkazy – zrazili sa dve autá, jedno skončilo mimo cesty Foto: Facebook/ Polícia SR - Košický kraj

Včera, 20. októbra 2024, sa o 13:30 na ceste 1/20 v smere od obce Budimír ku Krematóriu odohrala vážna dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala pozornosť polície i verejnosti. Došlo k zrážke medzi osobným automobilom Peugeot Rifter a vozidlom Volkswagen Passat, pričom situácia si vyžiadala zásah polície a dokumentáciu celej udalosti.

Podľa informácií od Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, nehoda sa odohrala na frekventovanom úseku Zelený dvor. Na mieste zasahovali policajti, ktorí okamžite zabezpečili oblasť a začali zhromažďovať dôkazy. Na základe predbežných informácií je však situácia nejasná a polícia apeluje na verejnosť.

Zháňajú sa svedkovia! Máte kamerové záznamy?

Aby bola situácia čo najlepšie objasnená, polícia naliehavo žiada všetkých, ktorí v čase nehody prechádzali týmto úsekom a mohli vidieť priebeh zrážky, aby sa prihlásili. Ak náhodou disponujete kamerovými záznamami, neváhajte kontaktovať políciu na oddelení dopravných nehôd v Košiciach. Informácie môžete poskytnúť telefonicky na čísle 0917 573 186 alebo prostredníctvom súkromnej správy na Facebook stránke Polícia SR - Košický kraj.



Chaos na mieste nehody – doprava stála, vodiči frustrovaní

Fotografie z miesta nehody ukazujú blokovaný úsek cesty, kde premávku riadili policajti, aby zabránili ďalšiemu chaosu. Na snímkach je vidieť poškodené vozidlá a prítomnosť polície, ktorá dokumentovala miesto nehody. Na mieste sa vytvorili kolóny, keďže cesta bola z časti blokovaná a premávka bola citeľne obmedzená.

Ak ste boli svedkami alebo viete o niekom, kto by mohol pomôcť objasniť túto nehodu, neváhajte kontaktovať políciu. Vaša pomoc môže byť kľúčová pre určenie vinníka a prispieť k bezpečnosti na našich cestách.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj