Šok pri detskom ihrisku v Kokšov-Bakši. Deti sledovali obscénny sex, niektoré si to natáčali


Šokujúci incident pri ihrisku v Kokšov-Bakši: Deti sledovali obscénnosti

Foto: Šok pri detskom ihrisku v Kokšov-Bakši. Deti sledovali obscénny sex, niektoré si to natáčali Foto: unsplash.com

Miestnych obyvateľov zaskočil incident pri detskom ihrisku. Podľa domácich obyvateľov tam klient zariadenia pre ľudí bez domova, Oáza, údajne znásilnil ženu, a to priamo pred zrakmi detí. Niektoré z nich si celý incident dokonca natáčali na mobily. „Naše deti videli niečo strašné. Kedy sa to skončí?“ pýta sa rozhorčená miestna obyvateľka Ľubomíra.

Obyvatelia žiadajú zvýšenú bezpečnosť

Incident vyvolal strach o bezpečnosť detí a obyvateľov. Niektorí rodičia sa boja púšťať deti von. „V rodnej dedine sa deje takýto hnus,“ komentuje ďalšia miestna obyvateľka Janka pre Plusku. Niektorí navrhujú vytvorenie dobrovoľných hliadok na ochranu verejných priestorov, ktoré v lete zapĺňajú bezdomovci a problémoví jednotlivci.

Peter Gombita, riaditeľ zariadenia Oáza, potvrdil, že incident sa týkal ich klientov. Zároveň zdôraznil, že nemôže kontrolovať správanie klientov mimo zariadenia, a apeloval na zvýšený policajný dohľad.

Polícia prípad prešetruje ako výtržníctvo a ohrozenie mravnej výchovy mládeže. „Nešlo o znásilnenie, ale o neprístojné správanie pod vplyvom alkoholu,“ uviedol Vladimír Šolc z okresného riaditeľstva. Incident vyvolal veľkú diskusiu medzi obyvateľmi, ktorí volajú po prísnejších opatreniach a väčšej bezpečnosti pre svoje deti.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj