Mladíkovi z Trebišova, ktorý zabil dôchodkyňu vo Veľkých Kapušanoch, hrozí až 20 rokov v base


Mrazivá vražda vo Veľkých Kapušanoch: 23-ročný Viktor čelí obvineniu

Foto: Mladíkovi z Trebišova, ktorý zabil dôchodkyňu vo Veľkých Kapušanoch, hrozí až 20 rokov v base Foto: Redakcia

Šokujúci prípad vraždy otriasol mestom Veľké Kapušany počas uplynulého víkendu. Polícia zadržala a obvinila 23-ročného Viktora z okresu Trebišov z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Tento hrôzostrašný incident sa stal predmetom intenzívneho vyšetrovania, pričom dôkazy rýchlo nasmerovali k obvineniu.

Viktor čelí nielen obvineniu z vraždy, ale aj z prečinu porušovania domovej slobody. Vyšetrovateľ kriminálnej polície v Košiciach podal návrh na jeho väzbu, čo sudca okamžite akceptoval. Mladík tak môže stráviť za mrežami 15 až 20 rokov. Prípad sa odohral v priebehu tohto víkendu, o čom sme vás informovali v našom článku.

 Žena mala viaceré rany v oblasti chrbta, ktoré sa ukázali byť smrteľnými, jej telo bolo objavené pri vchodových dverách domu, kde bývala. Sklenená výplň na dverách bola rozbitá, čo naznačovalo násilný incident. 


Košická kriminálka prevzala vyšetrovanie priamo na mieste činu. Podľa polície došlo k brutálnemu útoku, keď neznámy páchateľ neoprávnene vnikol do domu a následne zaútočil na 60-ročnú ženu. Tá bola najmenej dvakrát bodnutá do chrbta a trikrát do ruky ostrým predmetom, pričom zranenia boli nezlučiteľné so životom. 


Polícia ho zadržala krátko po čine, pričom okolnosti tohto tragického prípadu sú stále predmetom vyšetrovania. Obyvatelia mesta sú v šoku a na odpovede čaká celá komunita.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj