Tipy na darčeky zo sveta elektroniky pre všetkých


Lifestyle

Foto: Tipy na darčeky zo sveta elektroniky pre všetkých Foto: freepik.com

Narodeniny, Vianoce či promócie. Príležitostí, kedy obdarovať svojich blízkych, sa počas roka naskytá hneď niekoľko. Prečo ich nevyužiť čo najlepšie, darovaním niečoho hodnotného, čo skutočne poteší? V súčasnosti, kedy hýbu svetom moderné technológie, sa javia ako ideálne elektronické darčeky. Vo všeobecnosti majú totiž jednu skvelú vlastnosť. Dokážu potešiť snáď všetkých – od detí cez dospelých až po seniorov. Do nasledujúcich riadkov sme preto vybrali tipy na darčeky zo sveta elektroniky, ktorými medzi vašimi najbližšími naozaj zabodujete.

Luxusná elektronika pre dospelých

Začíname tipmi na originálne darčeky v podobe luxusnej elektroniky pre dospelých. Vašich najbližších môžete potešiť napríklad kvalitnými a zároveň praktickými bezdrôtovými slúchadlami. Pri pozeraní filmov alebo počúvaní hudby či podcastov nijako neobmedzujú a prispievajú tak k dokonalému zážitku. A keď už je reč o „zvuku“, zaujímavou, o čosi hodnotnejšou voľbou môžu byť aj reproduktory. Alebo stavíte na „netuctové“ darčeky v podobe powerbánk, gramofónov, zosilňovačov či elektronických zubných kefiek? Ako vidíte, možností máte neúrekom. Stačí len dobre odhadnúť, čo by mohlo najviac potešiť obdarovaného.

Nositeľná elektronika pre mladších aj starších

Niečo z tejto kategórie sme načrtli už v predošlej časti, keď sme odporúčali ako luxusný darček pre dospelých bezdrôtové slúchadlá. Aj tie totiž spadajú do takzvanej nositeľnej elektroniky. Okrem nich však do tejto skupiny radíme aj inteligentné smart hodinky či fitness náramky. Medzi mladšími predstavujú svojím spôsobom aj akési vyjadrenie lifestyle-u, teda životného štýlu. Čoraz populárnejšie sú však aj medzi staršími.

Majitelia smart hodiniek oceňujú napríklad možnosť telefonovania bez nutnosti vyťahovať telefón. Nehovoriac o tom, že vďaka inteligentným hodinkám môžu mať pod kontrolou niektoré zo základných informácií o svojom zdravotnom stave – srdcová frekvencia, počet spálených kalórií a podobne. A ako bonus vedia s vybranými modelmi na zápästí vykonávať bezhotovostné platby. No a čo zmieňované fitness náramky? Podobne ako so športovými smart hodinkami, aj s fitness náramkami budú mať vaši najbližší lepší prehľad o srdcovej frekvencii, počte spálených kalórií, intenzite spánku či počte vykonaných krokov počas dňa.

Domáca elektronika pre rodiny

Začneme v obývačke, presunieme sa do kuchyne. Dokonalou voľbou napríklad na „guľatiny“ alebo výročia môže byť väčší, kvalitnejší a po všetkých stránkach lepší televízor ako ten, ktorý sa aktuálne nachádza v obývačke budúcich obdarovaných. Pri výbere domácej elektroniky pre rodiny sa však môžete zamerať aj na darčeky do vyššie zmieňovanej kuchyne. Čo tak luxusný kuchynský robot či prémiový kávovar? Alebo hľadáte skôr niečo skromnejšie? Potom by mohli byť skvelou voľbou sendvičovače, hriankovače či rýchlovarné kanvice.

Elektronika pre mamičky a najmenších

A na záver niečo špeciálne, čím dozaista potešíte mamičky aj ich najmenšie ratolesti. Manuálne odsávanie mlieka či detských soplíkov môže byť zbytočne zdĺhavé a v konečnom dôsledku aj neefektívne. Z toho dôvodu odporúčame ako darček pre mamičky malých detí elektronické odsávačky. Bábätká ich síce vedome neocenia, ale ich rodičia vám budú nesmierne vďační. Naopak, tým najmenším dokážete vyčariť úsmev na tvári elektronickými či robotickými hračkami. V súčasnosti nájdete na trhu aj rôzne vzdelávacie a poučné hračky, ktoré deťom pomôžu s rozpoznávaním zvierat, zvukov, písmen či farieb už od útleho veku.



Zdroj: Inzercia/PR článok

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj