Láska na hubách? Muž hľadal tajomnú ženu z lesa, s ktorou sa stretol pri zbere. Pomoc prišla nečakane


Romantika na hubách? Muž hľadá ženu z lesa, pomoc našiel na Facebooku

Foto: Láska na hubách? Muž hľadal tajomnú ženu z lesa, s ktorou sa stretol pri zbere. Pomoc prišla nečakane
Foto: FreePik/ Ilustračná FOTO

V dobe, keď internet vládne našim životom, sa môže stať kadečo. No nie každý príbeh na sociálnych sieťach je o bežných každodenných témach. Tentokrát sa internetom šíri kuriózna prosba o pomoc pri hľadaní ženy, s ktorou sa mladý muž stretol počas hubárčenia v lese. 

Stretnutie s osudovou ženou na hubách?

Muž sa rozhodol prehovoriť na Facebooku a podeliť sa so svojou neobyčajnou skúsenosťou z lesa. Ako sám píše, stretol rodinu so psom a započul meno Marcela. Keďže signál v lese je vzácnosť, nemal možnosť si vymeniť kontakty, no z opisu je zrejmé, že stretnutie s touto ženou bolo výnimočné. Marcela bola zapálená hubárka, ktorá počas stretnutia mužovi darovala „modráky” (Hríbnik siný), čo len pridalo celej situácii na jedinečnosti.

Zdroj: Facebook/   Hubarčenie a turistika je láska na celý život


A ako to už v internetovom veku býva, príbeh nenechal fanúšikov chladnými. Trvalo mu to presne 41 minút. Sila internetu… Super,” napísal jeden z komentujúcich, potom, čo sa k mužovi kontakt na neznámu ženu dostal. Ďalší pridali svoje postrehy, pričom jedna komentujúca vtipne dodala: Kurna, prečo mňa nikdy žiaden chlap nehľadá, aj voniam, aj chodím upravená na hory a stále nič.”

Z lesa rovno na sociálne siete

Tento príbeh je skutočným dôkazom toho, že aj obyčajná prechádzka v lese sa môže zmeniť na osudové stretnutie, ktoré sa potom zdieľa so svetom na sociálnych sieťach. Internet teraz čaká, či sa Marcela nájde a či sa tento príbeh dočká šťastného konca. A šťastný koniec sa naozaj dostavil. Vďaka komentárom ľudí, ktorí sa do diskusie zapojili, sa Marcela nakoniec podarilo vypátrať – jej známi ju okamžite spoznali a muž tak dostal príležitosť opäť ju stretnúť.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj