Hokejové derby medzi východom a západom: Oceliari sa stretnú na jednom ľade s hráčmi Slovana


Oceliari vs Slovanisti, kto vyhrá v premiérovom dueli?

Foto: Hokejové derby medzi východom a západom: Oceliari sa stretnú na jednom ľade s hráčmi Slovana Foto: ilustračné/Facebook/HC Košice (oficiálna stránka)

Oceliari sa ešte pred úvodom sezóny mali stretnúť na jednom ľade so západným hosťom HC Slovan Bratislava. Prípravný zápas sa však po vzájomnej dohode neodohral. Vedenie Slovanistov vtedy uviedlo, že hlavným dôvodom bola črevná viróza, ktorá postihla niektorých hráčov. 

Tohtosezónny premiérový duel medzi odvekými rivalmi tak prebehne už v rozbehnutej sezóne, a to v rámci 11. kola Tipos Extraligy. Na jednom ľade sa hráči z východu a západu stretnú v piatok 18. októbra, pričom úvodné buly bude hodené o 17:30 hod.

Podľa posledných informácií sa zdá, že hokejové derby prebehne na vypredanom štadióne. Ako informoval klub pred pár dňami, do predaja zaradili aj zvyšné horné sektory, keďže ostávali už len posledné voľné miesta. „Máme tu niekoľko nových hráčov, ktorí atmosféru vypredanej Steel Arény ešte nezažili. Bolo by skvelé, ak by bol v piatok plný dom. Ako vždy sa spoliehame na najlepší fanclub, no budeme potrebovať hlasivky a energiu všetkých v aréne. Poďme na to,“ povedal košický útočník Brett Pollock.




Trenčín
Nitra
Prešov
Trnava
Trenčín
Bratislava
Prešov
Žilina
Nitra
Žilina
Banská Bystrica
Bratislava
Trnava
Banská Bystrica