Košičania, rozhýbte svoje kosti a svaly. Na Ťahanovciach pribudlo workoutové ihrisko


Na Ťahanovciach pribudlo workoutové ihrisko

Foto: Košičania, rozhýbte svoje kosti a svaly. Na Ťahanovciach pribudlo workoutové ihrisko Foto: Facebook/Košický samosprávny kraj

Obyvatelia košického sídliska Ťahanovce majú dôvod na radosť – v srdci ich sídliska vyrástla nová športová oáza. Vďaka podpore Košického samosprávneho kraja sa podarilo zrealizovať ďalší skvelý projekt, ktorý poteší všetkých športových nadšencov. Novootvorené workoutové ihrisko vo Fit Parku prináša priestor, kde si prídu na svoje malí aj veľkí, začiatočníci aj pokročilí.

Zdroj: Facebook/Košický samosprávny kraj

Nachádza v obľúbenom parku a je navrhnuté tak, aby bolo ideálnym miestom pre rôzne typy cvičenia. Či už je človek fanúšikom kalisteniky, preferuje jednoduché cviky s vlastnou váhou alebo si chce len aktívne oddýchnuť, workoutové ihrisko ponúka všetko, čo je k tomu potrebné. 

Je navrhnuté tak, aby bolo vhodné pre všetky vekové kategórie - od detí, ktoré sa učia prvé cviky, až po dospelých, ktorí sa chcú udržiavať v kondícii. 

Zdroj: Facebook/Košický samosprávny kraj

V posledných rokoch sa v mestá po celom Slovensku tešia čoraz väčšej popularite pohybu na čerstvom vzduchu. V Košickom kraji sa preto rozhodli pridať ruku k dielu a podporiť rozvoj podobných projektov, ktoré nielen skrášľujú verejný priestor, ale najmä motivujú ľudí k zdravšiemu a aktívnemu životnému štýlu. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj