AKTUALIZÁCIA: Medzi obcami trhovište a Pozdišovce došlo k nehode, vodič AUDI prešiel do protismeru


Medzi obcami trhovište a Pozdišovce došlo k nehode

Foto: AKTUALIZÁCIA: Medzi obcami trhovište a Pozdišovce došlo k nehode, vodič AUDI prešiel do protismeru Foto: fb/Dopravný servis TV MI KE VT PO(Martin M.)

Polícia Košického kraja informovala o nehodovej udalosti, ku ktorej došlo na ceste II/19 medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v michalovskom okrese. V čase okolo 19:00 hod. sa čelne zrazili dve osobné vozidlá. 

Vodič osobného auta značky Audi prešiel do protismeru, kde následne došlo k čelnej zrážke s vozidlom Ford Mondeo. Náraz spôsobil, že Audi sa otočilo a Ford bol odrazený do priekopy. Ďalšie vozidlo Audi, ktoré prichádzalo, sa síce snažilo kolízii zabrániť prudkým brzdením, no nepodarilo sa mu to a narazilo do vozidla Ford.

Aj napriek vážnosti nehody a značnej materiálnej škode, prítomnosť alkoholu v dychu vodičov nebola zaznamenaná a našťastie, nikto neutŕžil vážne zranenia, informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Lenka Ivanová. Miesto nehody bolo uzatvorené pre dopravu v oboch smeroch od 18:20 hod. do 20:55 hod., následne bola cesta opäť plne sprejazdnená. Polícia klasifikovala túto nehodu ako škodovú udalosť, ktorú už ďalej nebude vyšetrovať.



Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy