Aktualizované: Medzi obcami Kravany a Bačkov sa zrazilo osobné auto s dodávkou, jedna osoba sa ťažko zranila


Úsek od križovatky v obci Sečovská Polianka je uzavretý

Foto: Aktualizované: Medzi obcami Kravany a Bačkov sa zrazilo osobné auto s dodávkou, jedna osoba sa ťažko zranila Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

 

Na cestách v Košickom kraji došlo k ďalšej vážnej dopravnej nehode. Došlo k nej pred 13:00 hod. na križovatke medzi obcami Kravany a Bačkov v okrese Trebišov. Úsek cesty od križovatky v obci Sečovská Polianka v smere na Kravany je preto uzavretý.

Krajská polícia vyzýva vodičov, ktorí majú cestu týmto úsekom, aby zvýšili opatrnosť a rešpektovali pokyny príslušníkov slúžiacich na mieste nehody. Nateraz neposkytla ďalšie informácie o incidente. Správu budeme aktualizovať.


Aktualizácia z nedele 13. októbra o 9:12 hod.:

Podľa informácií krajskej polície k zrážke malo dôjsť tak, že vodič dodávky z doposiaľ nezistených príčin nezastavil na dopravnom značení „Stop“ a vošiel do križovatky z vedľajšej cesty, pričom nedal prednosť v jazde prichádzajúcemu osobnému autu.

Obidve vozidlá skončili v priekope. Osobný automobil zároveň narazil do dopravnej značky. Podľa predbežnej lekárskej správy vodič dodávky skončil s ťažkými zraneniami. Jeho spolujazdec a vodič osobného auta majú zranenia ľahšieho rozsahu.

Obom vodičom bola odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. V súvislosti s daným prípadom polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Presná príčina nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj



Bratislava
Bratislava
Trenčín
Žilina
Prešov
Nitra
Trnava
Nitra
Trnava
Prešov
Trenčín
Žilina
Banská Bystrica
Banská Bystrica