FOTO: Policajti zaistili drogy pri raziách v Spišskej Novej Vsi. Obvinie vzniesli trom mužom


Dvoch obvinených vzali do väzby, tretí muž je stíhaný na slobode

FOTO: Policajti zaistili drogy pri raziách v Spišskej Novej Vsi. Obvinie vzniesli trom mužom
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

 

Kriminalisti zo Spišskej Novej Vsi v spolupráci s košickými kukláčmi si posvietili na drogový biznis v regióne Spiša. V uplynulých dňoch vykonali dve domové prehliadky, počas ktorých zaistili omamné látky a zadržali tri osoby podozrivé z trestnej činnosti.

Pri prvej prehliadke našli štyri plastové vrecúška s obsahom neznámej zelenej sušiny. Úspešný boli aj pri druhej, keďže tam zaistili igelitové vrecúško s obsahom neznámej zelenej sušiny a rôzne komponenty súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.

„Počas domovej prehliadky boli zaistené dve osoby a bezprostredne po zadovážení omamných a psychotropných látok košickí „kukláči“ zadržali ďalšiu osobu a veci pochádzajúce z drogovej trestnej činnosti, ktoré mala osoba pri sebe, boli taktiež policajtmi zaistené,“ ozrejmila polícia na sociálnom médiu.


Získaný dôkazový materiál umožnil vyšetrovateľovi kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi obviniť tri osoby. Obvinenie vzniesol 25-ročnému Tomášovi, 38-ročného Ľubomírovi a 26-ročnému Samuelovi.


„Na dvoch obvinených mužov (Samuela a Tomáša) vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie do vyšetrovacej väzby, ktorý sudkyňa Okresného súdu v Spišskej Novej Vsi akceptoval a oboch obvinených vzala do vyšetrovacej väzby. Tretí z obvinených mužov je stíhaný na slobode,“ skonštatovala polícia.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj