VIDEO: Rodičia, dohliadnite na svoje deti. Neznámy muž sa má ukájať v blízkosti škôlky v Starom Meste


V blízkosti škôlky v Starom Meste sa mal ukájať neznámy muž

Foto: VIDEO: Rodičia, dohliadnite na svoje deti. Neznámy muž sa má ukájať v blízkosti škôlky v Starom Meste Foto: Facebook/Otto Brixi

Košičania by sa mali mať na pozore. V Starom Meste sa má pohybovať neznámy muž, ktorý sa zrejme ukája na verejnosti. Videný bol v blízkosti Mestského parku, Štefánikovej a Podtatranskej ulice či neďaleko súkromnej materskej škôlky na Starej Baštovej.

Na problémového občana upozornil odborný poradca Komisára pre deti Otto Brixi na sociálnej sieti, kde zverejnil video dotyčného:Muž sa pohybuje v stave pôsobiacom užívanie omamných a psychotropných látok vo veku zhruba 20 až 25 rokov, tmavej postavy, ktorý z diaľky pozoruje malé deti a vykonáva pritom pohyby vykazujúce znaky masturbácie. Môže byt nebezpečný. Buďte opatrní a dávajte na svoje deti (napríklad na vychádzke zo škôlky) na vedľajších vonkajších detských ihriskách pozor.”


Na jeho príspevok a reakcie znepokojených občanov reagoval aj starosta mestskej časti Igor Petrovčík, ktorý uviedol, že polícia tento prípad eviduje a vo veci koná. Presne z tohto uhla ho snímala aj kamera mestskej polície napojená na dispečing na Magistráte, tak verím, že službu konajúci mestský policajt to zaregistroval,” napísal starosta.

S otázkami sme sa obrátili aj na štátnu a mestskú políciu. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach pre nás potvrdila, že o uvedenej udalosti polícia informáciami disponuje. „Vo veci je ešte potrebné úkony, až po ich vykonaní bude možné rozhodnúť o ďalšom postupe vo veci,“ uviedla Ivanová. 

„Do pozornosti dávame, že pri zistení takéhoto konania je lepšie ihneď kontaktovať políciu na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, ako vec sprostredkovane posúvať cez rôzne informačne kanály a sociálne siete,“ dodáva policajná hovorkyňa. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Banská Bystrica
Žilina
Nitra
Nitra
Bratislava
Prešov
Bratislava
Prešov
Trenčín
Žilina
Trnava
Banská Bystrica
Trnava
Trenčín