Most na Mieri budú počas dvoch víkendov opravovať. Pripravte sa na dopravné zmeny


Most ponad Hornád budú opravovať počas víkendov

Foto: Most na Mieri budú počas dvoch víkendov opravovať. Pripravte sa na dopravné zmeny Foto: Facebook/Košice - Mesto Košice

Košických vodičov čakajú počas nasledujúcich dvoch víkendov dopravné obmedzenia na moste vedúcom ponad rieku Hornád na Hlinkovej ulici. Tie budú súvisieť s opravami mostných záverov, a tak budú sprejazdnené vždy len dva jazdné pruhy z pôvodných štyroch. Na zmeny bude upozorňovať dopravné značenie.

Obmedzenia budú trvať od piatka 10 októbra od 17:00 do pondelka 13. októbra do 06:00 hod. V tomto čase budú uzavreté oba jazdné pruhy od zastávky mestskej hromadnej dopravy Pri Hati smerom na Mier. Doprava povedie obojsmerne v jednom jazdnom pruhu na ľavej strane komunikácie v smere na Mier.



Nasledujúci víkend od piatka 18. októbra do pondelka 21. októbra budú platiť obmedzenia v rovnakom časovom rozmedzí, ale v opačnom smere. Uzavreté teda budú dva jazdné pruhy v smere von z mesta, doprava bude vedená obojsmerne v jednom jazdnom pruhu na pravej strane komunikácie v smere na Mier.

Premávky mestskej hromadnej dopravy by sa však opravy nemali dotknúť nejak výrazne: „Aktuálne sú v danej lokalite len posunuté jazdné pruhy, ale nijakým spôsobom toto opatrenie neobmedzuje dopravu. Ak sa vyskytne zmena v riadení dopravy, tak to operatívne zabezpečí dispečing a budeme túto informáciu komunikovať verejnosti,“ informovala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice Vladimíra Bujňáková.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Trenčín
Trnava
Prešov
Prešov
Žilina
Bratislava
Trnava
Nitra
Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Žilina