Povolená maximálka mu zrejme nič nehovorí. Vodič sa rútil ulicami Spišskej Novej Vsi, vyšlo ho to draho


Vodič prekročil povolenú rýchlosť v Spišskej Novej Vsi o 54 kilometrov

Foto: Povolená maximálka mu zrejme nič nehovorí. Vodič sa rútil ulicami Spišskej Novej Vsi, vyšlo ho to draho Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Prekročenie rýchlosti sa naozaj nevypláca. Obzvlášť, ak polícia takmer na dennom poriadku avizuje, že v kontrolách nepoľavuje, práve naopak, čoraz viac sa vyberajú na cesty, aby si posvietili na nezodpovedných vodičov. Zrejme si túto skutočnosť neuvedomil ani vodič automobilu, ktorý si to so svojim tátošom trielil ulicami Spišskej Novej Vsi.

Na úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 50 kilometrov za hodinu, presiahol stanovený limit o 54 kilometrov za hodinu. Policajnej hliadke sa podarilo jeho jazdu zaznamenať s výslednou rýchlosťou 104 kilometrov za hodinu.

Zrejme mal teda vodič naponáhlo, s čím však nerátal je suma, o ktorú prišiel za svoju nezodpovednú jazdu. Peňaženku má teda ľahšiu o 600 eur. „Upozorňujeme vodičov, že jazdou vysokou rýchlosťou ohrozujete nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky a keď sa stretneme, táto jazda sa vám môže predražiť. Jazdite bezpečne,“ dodala krajská polícia.