Po oslave s hladinkou v krvi mierila rovno do práce, spôsobila však nehodu. Košická gynekologička skončila v CPZ


Košická gynekologička nacúvala do auta a nafúkala

Foto: Po oslave s hladinkou v krvi mierila rovno do práce, spôsobila však nehodu. Košická gynekologička skončila v CPZ Foto: upjs.sk

Pre košickú gynekologičku sa pracovný týždeň nezačal úplne ideálne. V pondelok dopoludnia nacúvala so svojim autom značky Škoda do ľavých predných dverí vozidla značky Kia, ktoré sa nachádzalo na parkovisku nemocnice na Triede SNP. O nehode informovali noviny televízie Joj.

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová uviedla, že vodička sa pravdepodobne dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a sledovaniu cestnej premávky, čím zapríčinila nehodu. Následne sa mala správať vulgárne, preto vodička Kie privolala políciu. Tá podrobila vodičku Škody dychovej skúške, ktorá u nej preukázala 1,90 promile. Podľa informácií spravodajského portálu mala pozitívnemu výsledku na alkohol predchádzať nedeľňajšia oslava.

Žena prišla o vodičský preukaz a ďalšia jazda jej bola zakázaná. Jej ďalšie kroky smerovali do cely policajného zaistenia, pričom obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky sa zrejme nevyhne.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu