Košičania, pripravte sa na zmeny v MHD. Kvôli oprave Watsonovej vám na niektorých zastávkach autobus nezastane


Oprava Watsonovej ovplyvní aj premávku MHD

Foto: Košičania, pripravte sa na zmeny v MHD. Kvôli oprave Watsonovej vám na niektorých zastávkach autobus nezastane Foto: Facebook/Košice - Mesto Košice

Oprava cesty na Watsonovej ulici prešla do ďalej fázy. Doprava sa presmerovala na už opravenú a vyasfaltovanú časť vozovky, pričom sa to týka aj premávky mestskej hromadnej dopravy. Zmeny sú platné od pondelka 7. októbra, informoval o nich Dopravný podnik mesta Košice.

  • Autobusové linky číslo 12, 18, 55 a N2 budú premávať po odklonovej trase.
  • Autobusy číslo 12 a N2 budú v smere Amfiteáter premávať po odklonovej trase cez ulice Letná a Komenského. Zastavovať tak budú na zastávke Okresný úrad (za električkovou zastávkou), Poliklinika Sever (na Letnej ulici) a vynechajú zastávku Botanická záhrada. V smere na Mier budú premávať po svojej bežnej trase.
  • Ranný spoj linky číslo 14 s odchodom o 06:56 hod. zo zastávky Horný Bankov a 07:28 hod. zo zastávky Alpinka bude premávať po svojej pôvodnej trase, avšak vynechá zastávku Okresný úrad. Dopravca odporúča využiť najbližšiu zastávku, teda Havlíčkova alebo Botanická záhrada.
  • Linky číslo 18 a 55 budú v smere na Novú nemocnicu / Moskovskú premávať po odklonovej trase cez Letnú a Komenského ulicu. Zastavovať budú na zastávke Technická univerzita (na Letnej ulici) a Poliklinika Sever (za električkovou zastávkou), pričom vynechajú zastávky Obchodná akadémia a Botanická záhrada. V smere Dargovských hrdinov / Ťahanovce budú linky premávať ako tradične.
  • Autobus číslo 19 premáva po pôvodnej trase v oboch smeroch.


Zdroj: Dopravný podnik mesta Košice




Najnovšie správy

Prešov
Trnava
Nitra
Bratislava
Nitra
Trnava
Banská Bystrica
Žilina
Trenčín
Žilina
Prešov
Banská Bystrica
Bratislava
Trenčín