VIDEO: Do Michaloviec zavítali hviezdy z Let´s Dance. Na piatkovú šou v Košiciach ťa môžme dostať aj my


Foto: VIDEO: Do Michaloviec zavítali hviezdy z Let´s Dance. Na piatkovú šou v Košiciach ťa môžme dostať aj my
Galéria: 14 fotiek
Foto: snímka obrazovky/markiza.sk

Michalovčania zažili v stredu horúčku stredajšej noci. Do ich mesta ju z Bratislavy preniesli tanečníci z najsledovanejšej televíznej tanečnej šou Let´s Dance. Doteraz ich mohli vidieť len na obrazovkách Markízy no všetko zmenilo turné, vďaka ktorému mohli fanúšikovia vidieť skvelé výkony svojich celebritných favoritov aj profesionálnych tanečníkov naživo priamo na parkete. A ako prví mali túčesť diváci v Michalovciach.

Na východ zavítali známe mená ako Ján Koleník, Adam Bardy, Gabika Marcinková, Janka Kovalčíková, Jakub Jablonský, Nela Pocisková, Jano Ďurovčík a ďalší. Pozrite si, ako to tam vyzeralo:


Skvelú atmosféru a nezabudnuteľný zážitok dokazujú aj reakcie divákov. „Bolo to neskutočné, zážitok na celý život,” napísala Michaela. „Všetci boli fantastickí, ale najlepší Adam Bardy a Dominika v prvom tanci to bolo božské,“ zhodnotila Danica. „Boli fantastickí, všetci. Úžasný výkon všetkých naplnený humorom a dobrou zábavou. Je sa na čo tešiť,“ dodala Milla. „To bol jeden nezabudnuteľný zážitok, tance boli neskutočné a najviac šokovaná som bola z Nely Pociskovej vo freestyle, to som mala chuť tancovať s nimi  Bohovské a dúfam, že také turné ešte niekedy v budúcnosti bude,“ zaspomínala Daniela.

Ďalšou zastávkou v rámci tanečného turné budú Košice, kde tanečná horúčka vypukne v piatok 4. októbra v Angels Aréne. Ak sa vám lístky na podujatie neušli, máte jedinečnú šancu vyhrať ich s nami. Zapojte sa do súťaže Košicaku na Facebooku a staňte sa aj vy súčasťou šou.