Vyšší výkon, bezpečnosť a nižšia spotreba? Spoľahlivý chiptuning áut nájdete už aj v Košiciach


Foto: Vyšší výkon, bezpečnosť a nižšia spotreba? Spoľahlivý chiptuning áut nájdete už aj v Košiciach

Ste vášnivý milovník áut a túžite z vášho štvorkolesového miláčika vytiahnuť maximum? S Evotuningom to nie je len sen, ale realita! Ako líder v oblasti chiptuningu a úprav motorov v Košickom a Prešovskom kraji, ponúka profesionálne služby, ktoré premenia vaše vozidlo na výkonnejší a efektívnejší stroj.

Ak chcete, aby vaše auto jazdilo svižnejšie, výkonnejšie a bolo pre vás skutočnou radosťou, chiptuning je tou správnou voľbou! Pri tuningu nejde len o rýchlosť, je to o komplexnom vylepšení vášho jazdného zážitku a najmä o tom, ako sa auto bude správať v určitých situáciách.

Chiptuning je technický proces, ktorého cieľom je zlepšiť výkon motora. Ide o sofistikovanú metódu, ktorá spočíva v softvérovej úprave riadiacej jednotky, čo je v podstate „mozog“ motora. Úprava je výsledkom precíznej práce a expertízy technikov, ktorí sa snažia vytiahnuť z motora maximum, pričom však vždy dbajú na jeho bezpečnosť a životnosť.

Prečo si vybrať chiptuning?

Chiptuning od Evotuningu znamená výrazné zlepšenie jazdných vlastností vášho auta. Ich technológia vám dokáže v ideálnych prípadoch zaručiť až o 30% vyšší výkon a o 35% vyšší krútiaci moment. Či už sa chystáte na dynamické mestské jazdy alebo diaľničné výlety, vaše auto bude pružnejšie, rýchlejšie a bude reagovať presne tak, ako ste si vždy priali.

Ale pozor, to nie je všetko! Evotuning ponúka aj úpravy, ktoré dosiahnu zníženie spotreby paliva o 15%. Váš automobil tak bude nielen svižnejší, ale dokáže byť úspornejší, čo oceníte najmä pri dlhších jazdách či každodennom používaní. Tiež si užijete pohodlnejšiu jazdu v náročnejších podmienkach, napríklad pri stúpaní bez potreby preradiť na nižší prevodový stupeň.

Bezpečnosť a spoľahlivosť

Upravené auto je nielen výkonnejšie, ale aj bezpečnejšie. Či už potrebujete rýchly rozjazd na križovatkách, alebo bezpečné predbiehanie na krátkom úseku, zvýšený výkon vám poskytne viac istoty na cestách.

Navyše, všetky úpravy robia v Evotuning tak, aby neovplyvnili životnosť motora. Skúsení technici pracujú vždy v rámci bezpečných limitov. Motory sú štandardne upravované na 70 až 80% ich možností. Úpravy tak nemajú žiadne negatívne dopady na životnosť jednotlivých komponentov ani emisie.

Evotuning priamo u vás doma

Nemáte čas zájsť do servisu osobne? So skvelou mobilnou službou prídu mechanici priamo k vám domov! Bez čakania, bez stresu – vy si len vychutnáte celý proces a hlavne výsledky.

Pokiaľ hľadáte spôsob, ako dostať zo svojho auta maximum, Evotuning je vaša najlepšia voľba. Vyškolení mechanici presne vedia, ako vylepšiť každú jazdu. Odborné zásahy a poradenstvo vám ochotne poskytnú v krajských mestách Košice, Prešov, Bratislava a po dohode kdekoľvek v širokom okolí.

Pomoc s EGR, DPF či AdBlue? Žiadny problém

Okrem už spomenutých služieb vám Evotuning pomôže aj pri iných záležitostiach ako napríklad korekcia programu SCR AdBlue, deaktivácia EGR ventilu, odstránenie DPF filtra alebo len obyčajné doplnenie a servis klimatizácie.

Ak vás trápi podtáčanie motora pri DSG prevodovke, dajte si softvérovo upraviť radenie. Táto zmena eliminuje podtáčanie motora v nižších otáčkach pri jazde v meste a zvyšuje tak životnosť zotrvačníka a odstraňuje nepríjemne vibrácie. 

Staňte sa kráľom ciest a posuňte svoj zážitok z jazdy na úplne novú úroveň!

Kde nájdete Evotuning?



Zdroj: Inzercia/PR článok

Žilina
Trnava
Trenčín
Trenčín
Prešov
Banská Bystrica
Prešov
Banská Bystrica
Trnava
Bratislava
Nitra
Nitra
Žilina
Bratislava