Neznámy vodič zrazil v Trebišove chodkyňu na priechode. Ak ste boli svedkom nehody, obráťte sa na políciu


Trebišovská polícia hľadá svedkov zrážky vozidla a chodkyne

Foto: Neznámy vodič zrazil v Trebišove chodkyňu na priechode. Ak ste boli svedkom nehody, obráťte sa na políciu Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Polícia zverejnila na sociálnej sieti žiadosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody. Hľadá svedkov, ktorí v v sobotu 28. septembra okolo 18:52 hod. videli nehodu, pri ktorej doposiaľ nezistený vodič viedol doposiaľ nezistené motorové vozidlo v meste Trebišov po ulici Milana Rastislava Štefánika v smere od nákupného centra Berehovo k obchodnému domu Tesco.

„V uvedenom úseku z doposiaľ nezistených príčin došlo na priechode pre chodcov v blízkosti rímskokatolíckeho kostola k zrážke s chodkyňou, ktorá v tom čase kráčala z ľavej strany smerom k pravej strane priechodu, a k tejto zrážke došlo v pravom jazdnom pruhu. Vodič si nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta odišiel na doposiaľ nezistené miesto,” priblížila detaily kolízie polícia.



Z prvotnej lekárskej správy vyplýva, že chodkyňa pri náraze utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečby do 42 dní.

Polícia preto prosí svedkov nehody, ktorí videli jej priebeh, prípadne poznajú účastníka nehody, respektíve vozidlo, či disponujú kamerovými záznamom, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove, prípadne sa ozvali na telefónnom čísle 158, alebo prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj