Nepríjemný úkaz v Krompachoch. Mladí muži sa na verejnosti uspokojujú, prípad rieši polícia


Mladíci z Krompách sa uspokojujú na uliciach, hrozí im väzenie

Foto: Nepríjemný úkaz v Krompachoch. Mladí muži sa na verejnosti uspokojujú, prípad rieši polícia Foto: Ilustračné foto/unsplash.com

Ženy z mestečka na Spiši Krompachy čelia nepríjemným incidentom. Po uliciach sa majú prechádzať mladí muži, ktorí sa na verejnosti uspokojujú. Informuje o tom STVR.

So svojou skúsenosťou sa podelila aj 19-ročná študentka. Neznámy muž sa pred jej očami sexuálne ukájal. „Išla som na nechty a zrazu za mnou išiel občan, ktorý si vytiahol svoj pohlavný orgán,“ priblížila nechutný zážitok spred pár dní.

K podobnej situácii malo dôjsť aj na Maurerovej ulici. Mladá žena v tom čase kráčala hore kopcom. Po tom, čo zazrela odhaleného muža, skríkla. Zľakol sa a ušiel preč. Svoj zážitok zverejnila aj na sociálnych médiách. Viacero žien na to reagovalo, že tiež sa im to isté v posledných dňoch deje.

K incidentom dochádza aj cez deň, aj v noci. Miestni správanie mužov ostro odsudzujú. Páchateľom hrozí trest odňatia slobody na tri roky.


Polícia informáciami disponuje a intenzívne pracuje na objasnení prípadu. V súčasnosti vyhodnocujeme kamerové záznamy na zaistenie totožnosti osoby podozrivej z trestného činu výtržníctva,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Na situáciu v meste dohliada 60 bezpečnostných kamier. V strehu je aj mestská polícia. Mestská polícia v rámci svojich možností prechádza mesto častejšie. V lete boli aj pešie hliadky. Chodilo sa aj na sídliská,“ tvrdí primátor Krompách Dárius Dubiňák.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Najnovšie správy

Trenčín
Trnava
Nitra
Žilina
Nitra
Banská Bystrica
Žilina
Bratislava
Trnava
Prešov
Trenčín
Prešov
Banská Bystrica
Bratislava