Košický talent na výslní: Jozef Viliam Kmec oslnil hokejový kemp vo Vegas!


Foto: Košický talent na výslní: Jozef Viliam Kmec oslnil hokejový kemp vo Vegas! Foto: Twitter / Prince George Cougars

Z Košíc priamo do centra svetového hokeja. Dvadsaťročný rodák z Košíc, Jozef Viliam Kmec, zažiaril na nováčikovskom kempe tímu Vegas Golden Knights. Mladý obranca svojim výkonom tak zaujal, že sa prebojoval nielen do hlavného kempu, ale rovno si vybojoval aj nováčikovskú zmluvu v NHL.

Kmec ukázal, že má nielen talent, ale aj odhodlanie, keď dokázal zaujať vedenie klubu natoľko, že si ho chcú poistiť na tri roky. Vegas Golden Knights sa rozhodli nechať si túto košickú perličku vo svojom tíme, a to je pre Kmeca obrovská pocta a zároveň obrovská výzva.


Kmec kráča v stopách slovenských predchodcov

Jozef Viliam Kmec tak má pred sebou veľké očakávania, ktoré treba naplniť. Hoci zatiaľ nie je jasné, či dostane príležitosť ukázať sa aj v ostrých zápasoch NHL, jeho aktuálne úspechy naznačujú, že má na to všetky predpoklady. Vegas Golden Knights sú totiž známi tým, že dávajú šancu mladým a talentovaným hráčom, čo Kmecovi poskytuje ideálnu príležitosť na ďalší rast.


V tíme vegaských rytierov sa už v minulosti mohli ukázať velikáni slovenského hokeja, ako súčasná hviezda Tomáš Tatar či útočník Tomáš Jurčo

Gratulujeme a držíme palce, aby sa Kmecovi v NHL darilo a aby sa stal pevným článkom v zostave Golden Knights. Kto by si bol pomyslel, že z Košíc to dotiahne až do svetového centra hazardu a hokeja? Kmec to zvládol a teraz už len čakáme, kedy ho uvidíme v ostrom zápase na ľade.