×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Dve košické sídliská sú opäť bez vody. Až do poobedia budú miestnych zásobovať cisternami


Foto: Dve košické sídliská sú opäť bez vody. Až do poobedia budú miestnych zásobovať cisternami Foto: ilustračné/freepik.com

Dve mestské časti Košíc zverejnili na sociálnej sieti informáciu o neplánovanej oprave poruchy na vodovodnom potrubí, ku ktorej dochádza na Ovručskej 10 na sídlisku Dargovských hrdinov. Z toho dôvodu nebudú mať niektorí obyvatelia prístup k vode.

Odstávka trvá od dnešného rána od 08:00 hod. a potrvá do približne 15:00 hod. Na sídlisku Dargovských hrdinov ostanú bez vody ulice Krosnianska, Svätej rodiny, Maršala Koneva, Exnárova, Fábryho, Adlerova, Benadova, Baštovanského, Jegorovovo námestie, Jaltská, Postupimská, Kapitána Jaroša, Bielocerkevská, Slivník, Povstania českého ľudu, Maurerova, Dvorkinova, Clementisova, Vyšná úvrať. V Košickej Novej Vsi sa odstávka dotkne ulíc Agátová, Poľná, Mliečna, Buková, Brestová, Na Doline, Sv. Ladislava, Zelená Stráň.

„Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s. sa ospravedlňuje za obmedzenia dodávky vody v danom úseku. Zásobovanie pitnou vodou bude prostredníctvom cisternových vozidiel, po požiadavke na dispečing VVS,” uviedli vodárne s tým, že kontaktné údaje sú 055/ 7952 420, 055/ 6427 507 alebo email dispecing.kosice@vodarne.eu.


 

Prečítajte si viac: