×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Na priechode pre chodcov v Michalovciach zrazil mladý vodič tehotnú ženu. Neuveríte, koľko promile mala v krvi!


Foto: Na priechode pre chodcov v Michalovciach zrazil mladý vodič tehotnú ženu. Neuveríte, koľko promile mala v krvi! Foto: ilustračné/freeepik.com/ArthurHidden

V stredu 11. septembra vo večerných hodinách došlo na jednom z priechodov pre chodcov v blízkosti miestnej osady v meste Michalovce k zrážke auta s osobou. Mladý dvadsaťštyriročný vodič nedal podľa informácií televízie Joj prednosť tridsaťsedemročnej žene, ktorá v tom čase prechádzala týmto úsekom.

„Pravdepodobne sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla  a sledovaniu situácie v cestnej premávke,” uviedla krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Chodkyňa skončila po zrážke niekoľko metrov od auta, pričom mala byť v piatom mesiaci tehotenstva. Šokujúce však bolo zistenie, že aj napriek tomu mala v krvi viac ako tri promile alkoholu. Údajne si rada vypila.

Žena skončila s úrazom hlavy a v rukách lekárov po tom, čo ju do nemocnice previezli na umelej pľúcnej ventilácii. Tam je aktuálne hospitalizovaná v kritickom stave.

V prípade vodiča sa alkohol nepotvrdil, presná príčina nehody tak bude objasňovaná políciou, ktorá začala začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdravá. Vodič prišiel na mieste o vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná.


Prečítajte si viac: