×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Košičania sa stretnú na trávniku s hráčmi Spartak Trnava. V minulosti boli podobné zápasy vyhlásené za rizikové


Foto: Košičania sa stretnú na trávniku s hráčmi Spartak Trnava. V minulosti boli podobné zápasy vyhlásené za rizikové Foto: archívne/Facebook/Polícia SR - Košický kraj

V Košiciach opäť vypukne futbalové šialenstvo. Na trávniku Košickej futbalovej arény sa proti sebe postavia domáci tím FC Košice  a súper zo zápasu FC Spartak Trnava. Zápas vypukne v nedeľu 15. septembra o 18:00 hod.

V minulosti boli takéto zápasy vyhlásené za rizikové, čo sa prejavilo v zvýšenom počte policajných zložiek v uliciach mesta a okolí štadióna. Tentokrát je však situácia iná: „Zápas doposiaľ nebol zo strany organizátora vyhlásený za rizikový. Počíta sa aj s účasťou fanúšikov hostí, veríme však, že prídu podporiť svoj tím v športovom duchu,” ozrejmila pre našu redakciu krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Zároveň zdôraznila, že polícia vyčlení dostatočný počet síl a prostriedkov na zabezpečenie nerušeného priebehu športového podujatia. V tejto súvislosti dôjde aj k dopravnému obmedzeniu, a to v čase od 16:00 hod. do 21:00 hod., kedy bude uzavretá cesta medzi Obchodným centrom Optima a Obchodným centrom Cassovia.


 

Prečítajte si viac: