×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Košický miestny úrad má voľné pracovné miesta. Hľadá nových zamestnancov v administratíve


Foto: Košický miestny úrad má voľné pracovné miesta. Hľadá nových zamestnancov v administratíve Foto: Ilustračné foto/Pixabay, kosicezapad.sk

Miestny úrad Košice-Západ má tri voľné pracovné miesta, na ktoré aktuálne hľadá nových zamestnancov. Informácie o voľných pracovných miestach zverejnil na svojej webovej stránke. Žiadosť o prijatie do zamestnania treba poslať do 10. septembra na adresu Mestská časť Košice-Západ alebo doniesť osobne na podateľňu miestneho úradu.

Prvá voľná pracovná pozícia je vedúci sekretariátu miestneho úradu. Človek s touto funkciou má okrem iného v kompetencii organizovanie a zabezpečenie administratívnej a vybranej odbornej agendy starostu, zástupcu starostu mestskej časti a prednostu mestskej časti. 

Na túto pozíciu je potrebné minimálne úplné stredoškolské vzdelanie ukončené maturitnou skúškou. Výhodou je skúsenosť s vedením sekretariátu, práca v územnej samosprávy. Kandidát by mal zvládať prácu s počítačom na pokročilej úrovni, mal by disponovať manažérskymi, organizačnými a komunikačnými znalosťami a záťažové situácie by mu nemali robiť problém.



Druhým ponúkaným miestom je referent alebo referentka sekretariátu miestneho úradu. Náplňou práce je  zabezpečovať agendu vedenia úradu,  pripravovať podklady na porady a pracovné rokovania vedenia úradu a zhotovovať zápisy z nich. Požadované je minimálne ukončené stredoškolské vzdelanie, výhodou sú skúsenosti s prácou na sekretariáte a komunikatívnosť.

O zamestnanie sa môžete uchádzať aj na pozíciu referenta oddelenia kultúry, športu a záujmovej činnosti miestneho úradu. K pracovnej náplni patrí zabezpečenie kultúrnych a športových podujatia a aktivít mestskej časti po administratívnej, organizačnej a technickej stránky a tiež spolupráca na príprave periodického spravodajstva. Na pozíciu je potrebné minimálne úplné stredoškolské vzdelanie ukončené maturitnou skúškou. Výhodou je prax súvisiaca s grafickým dizajnom a grafickým softvérom a prax v oblasti marketingu.

V prípade záujmu o pracovné pozície je potrebné k žiadosti o zamestnanie doložiť aj  profesijný životopis v štruktúrovanom formáte s popisom odbornej praxe, doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, vyplnenú žiadosť o výpis z registra trestov, ktorý si vyžiada mestská časť, písomný súhlas uchádzača so spracovaním osobných údajov.


Prečítajte si viac: