V Zlatej Idke bolo počuť výstrely. Sused mal poškodiť cudzie auto, jeho vinu na mieste nedokázali preukázať


Foto: V Zlatej Idke bolo počuť výstrely. Sused mal poškodiť cudzie auto, jeho vinu na mieste nedokázali preukázať Foto: ilustarčné/Facebook/Polícia SR - Košický kraj/googlemaps

V úvode týždňa sa obcou Zlatá Idka neďaleko Košíc ozvali výstrely. Ako informuje portál Korzár, na incident mala upozorniť miestna obyvateľka, podľa ktorej mal jej neprispôsobivý sused streliť zo zbrane do auta jej mamy a prostredníctvom sociálnych sietí chcela varovať aj ostatných občanov.

Pre našu redakciu tieto informácie potvrdila aj krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, ktorá uviedla, že po prijatí oznámenia v pondelok 26. augusta v popoludňajších hodinách smerovala policajná hliadka na miesto udalosti, kde našli poškodené auto značky Mitschubischi, konkrétne boli poškodené dvere na kufri.

„Nakoľko na mieste nebolo dostatočne preukázané, že skutok spáchala konkrétna osoba, udalosť bola zadokumentovaná a príslušné obvodné oddelenia ju nateraz objasňuje v zmysle zákona o priestupkoch ako priestupok proti majetku,” dodala Ivanová.