×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Prešovčan hľadá ryšavú krásku z Košíc, s ktorou letecky cestoval na Krétu. Svoju hanblivosť chce napraviť


Foto: Prešovčan hľadá ryšavú krásku z Košíc, s ktorou letecky cestoval na Krétu. Svoju hanblivosť chce napraviť Foto: ilustračné/jcomp/freepik.com

Na sociálnej sieti v skupine združujúcej Prešovčanov sa objavil príspevok od neznámeho muža, ktorý skúša silu internetu, a tak prosí verejnosť o pomoc s nájdením jednej cestujúcej, pričom dúfa v šťastný koniec. „Hľadám slečnu, pani s malým dievčatkom. Cestovali sme spolu na Krétu - Grécko 11. 8. - 18. 8. z Košíc. Cestovala s rodičmi. Vysoká, ryšavé vlasy, krásne oči. Ak niekto pozná, alebo vie, poprosím o pomoc. Ďakujem za každé info,” zaznelo v jeho príspevku, pod ktorým sa okamžite objavilo množstvo komentárov.

Mnohí mužovi vyčítajú, prečo sa jej neprihovoril a nepoprosil o kontakt osobne, no sám priznáva, že v danom momente na to nemal odvahu. „Keď bola s dcérkou a rodičmi, asi sa tento pán zachoval ako gentleman a neotravoval. Rešpektoval jej rodinu. A teraz ju hľadá. Nič zlé alebo na smiech tu nevidím. Držím palce,” vyjadrila pochopenie komentujúca Edita.

Okrem nevyžiadaných rád sa napokon objavili aj také, ktoré by mohli priniesť ovocie. Viacerí mu odporúčali nakontaktovať sa na prepravcu či cestovnú kanceláriu, ktorá by mu mohla poskytnúť kontakt na danú cestujúcu. Nebude to však zrejme také jednoduché, kvôli GDPR, no kto vie, možno mu niekto vyhovie a on nájde, koho hľadal. „Klobúk dole, to chce odvahu. Skúste v cestovke, možno budú mať pochopenie pre lásku,” povzbudila Katarína. „Kontakt pánovi nedajú, ale ak nechá na seba číslo a cestovka by napísala tej pani mail, tou cestou by to šlo. Držím palce,” reagovala ďalšia komentujúca.


 

Prečítajte si viac: