Ester napadla muža sekerou do hlavy aj chrbta, je obvinená z vraždy v štádiu pokusu


Foto: Ester napadla muža sekerou do hlavy aj chrbta, je obvinená z vraždy v štádiu pokusu
Galéria: 4 fotky
Foto: tvnoviny.sk

Mladý muž zinkasoval po hádke s Esterou niekoľko rán so sekerou do oblasti hlavy a chrbta. Iba zázrakom prežil. Žena z Medzeva, ktorá ho napadla bude teraz čeliť obvineniu z pokusu o vraždu, informuje o tom portál noviny.sk.

32 - ročná Ester je obvinená z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. K napadnutiu malo dôjsť v osade, obce Medzev, kedy sa do konfliktu malo zapojiť viacero osôb, no ten vyvrcholil napadnutím 23-ročného Kristiána, ktorého s vážnymi poraneniami previezli do nemocnice. „V pondelok 26. augusta krátko po 22:30 hod. boli policajti vyslaní do Medzeva na preverenie oznámenia o narušení verejného poriadku a fyzickom napadnutí medzi viacerými osobami,” píšu Noviny.sk.

Galéria: 4 fotky

Po príchode polície, našla hliadka už len poraneného muža. „Podľa predbežnej lekárskej správy muž utrpel zranenia s dobou liečenia nad 42 dní.“ 32-ročnú podozrivú Esteru polícia na základe výpovedí očitých svedkov vypátrala, zadržala a umiestnila do cely predbežného zadržania. 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície obvodného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach okolie pôvodne začal trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Po preukázaní nových skutočností bol skutok prekvalifikovaný. Voči žene bolo vznesené obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Súd aktuálne rozhoduje o jej vzatí do väzby. Ak bude jej vina dokázaná, hrozí jej trest odňatia slobody v trvaní 15 až 20 rokov.