×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Na Herlianskej sa zrazilo auto s motocyklom. Vodič BMW prešiel na červenú, motorkár skončil v nemocnici


FOTO: Na Herlianskej sa zrazilo auto s motocyklom. Vodič BMW prešiel na červenú, motorkár skončil v nemocnici
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Matúš Gombár/Matej Kudľák/Dopravný servis KE,KS

V utorok večer, krátko po 19:00 hod. sa vodičom prechádzajúcim križovatkou ulíc Herlianska a Zelená Stráň naskytol nepríjemný pohľad. Došlo tam k zrážke osobného auta s motocyklom. Podľa informácií od košickej polície viedol 44-ročný muž vozidlo značky BMW po Herlianskej v smere od Charkovskej ulice na Zelenú Stráň, pričom pri odbočovaní vľavo prešiel na červenú na semafore, čím vošiel do jazdnej dráhy oproti idúcemu motocyklu značky Suzuki, ktorý šiel po Herlianskej ulici v smere od Sečovskej cesty ku Charkovskej ulici.

Nehoda vyzerala vážne, pričom motorkár utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečby viac ako 42 dní. Vodič osobného auta skončil bez zranení, nebola u neho zistená ani prítomnosť alkoholu. Motocyklistovi, ktorý skončil v rukách lekárov, bolo nariadené odobratie biologického materiálu na zistenie prítomnosti návykových látok.


„Po ukončení obhliadky miesta dopravnej nehody bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví a presná príčina, ako aj miera zavinenia účastníkov dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,” ozrejmila polícia.



 



Prečítajte si viac: