Do Košickej futbalovej arény zavíta ďalší tím zo zahraničia. Zeleno-bieli Španieli zabojujú o víťazstvo proti Ukrajine


V Košickej futbalovej aréne sa bude konať ďalší zahraničný zápas

Foto: Do Košickej futbalovej arény zavíta ďalší tím zo zahraničia. Zeleno-bieli Španieli zabojujú o víťazstvo proti Ukrajine Foto: Facebook/Košická Futbalová Aréna

Futbaloví nadšenci sa v Košickej futbalovej aréne môžu okrem domácich tímov pozrieť aj na zahraničné. Ako sme spomínali v našom predošlom článku, do košickej futbalovej histórie sa zapísal napríklad zápas talianskeho tímu AS Rím, ktorý si zahral so žlto-modrými domácimi.

Ďalší zahraničný tím do Košíc dorazí už o pár dní. Ako informuje Košická futbalová aréna na svojej oficiálnej stránke, tentokrát o víťazstvo budú bojovať futbalisti zo Španielska a z Ukrajiny. Konkrétne pôjde o tímy Real Betis Sevilla a FC Kryvbas Krivoj Rog, ktorý patrí k domácim klubom. V úvodnom súboji play-off Španieli okrem víťazstva zabojujú aj o postup do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy.


Ukrajinský FC Kryvbas Krivoj Rog na ploche najnovšieho slovenského štadiónu kategórie UEFA 4 odohráva svoje domáce vystúpenia v pohárovej Európe. Lákadlom pre fanúšikov tohto športu môže byť aj španielsky klub, ktorého čestnými členmi sú aj španielski králi Juan Carlos I. a Filip IV. Okrem toho patrí medzi stálice domácej Primera Division, ktorá sa považuje za jednu z najlepších ligových súťaži sveta.


Toto prvotriedne futbalové galapredstavenie si môžete prísť pozrieť už vo štvrtok 22. augusta o 20:00 hod.

Pre športové zápasy sú typické obmedzenia v doprave kvôli zvýšenému počtu osôb a áut v okolí štadióna. Ako uviedla pre Košicak.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová, v čase od 17:00 do 23:00 hod. bude pre motorové vozidlá výnimkou mestskej hromadnej dopravy uzavretá cesta smerom od Obchodného centra Optima k Obchodnému centru Cassovia.

„V súvislosti so športovým podujatím polícia pripravuje bezpečnostné opatrenia prioritne zamerané na ochranu života, zdravia, majetku a verejného poriadku. Dopravnú situáciu budú policajtom na celom území mesta Košice, nielen v okolí štadióna, monitorovať a v prípade potreby budú na vzniknutú situáciu operatívne reagovať,“ upresňuje kroky polície.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj