VIDEO: Ferrari vs kamión, bizarná nehoda na VSS sa zaobišla bez zranenia. Poisťovňa zaplače, bavia sa vodiči


Foto: VIDEO: Ferrari vs kamión, bizarná nehoda na VSS sa zaobišla bez zranenia. Poisťovňa zaplače, bavia sa vodiči Foto: Facebook/Dopravný servis TV MI KE VT PO/BT

V utorok 13. augusta krátko pred 09:00 hod. došlo v Košiciach k dopravnej nehode, ktorá sa, našťastie, zaobišla bez vážnejších následkov, avšak mnohých vodičov pobavila. O nehode informovali členovia skupín zameraných na dopravnú situáciu v Košiciach.

Ako pre našu redakciu spresnila krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, vodič jazdnej súpravy tvorenej ťahačom značky Volvo FH a návesu značky Kögel viedol vozidlo po výjazde zo Slaneckej ulice na cestu I/16 smerom na Rožňavu v ľavom jazdnom pruhu, pričom pri prechádzaní do pravého jazdného pruhu narazil do vodiča luxusného vozidla značky Ferrari SF90 Stradale, ktorý sa nachádzal v pravom jazdnom pruhu.

„Po príchode výjazdu oddelenia dopravných nehôd sa už vozidlá nenachádzali na mieste udalosti, ale na odstavnom pruhu – zjazd z mostu VSS na Južnú Triedu. Vozidlá netvorili prekážku v cestnej premávke a plynulosť cestnej premávky nebola obmedzená,” dodala hovorkyňa, pričom vodiči v čase nehody informovali o miernom zdržaní.



Pri nehode sa nikto nezranil a prítomnosť alkoholu nebola zistená ani u jedného z vodičov. Nehoda bola na mieste ukončená ako škodová udalosť, avšak vodičovi jazdnej súpravy bola udelená bloková pokuta.

Používateľov sociálneho média však napokon nezaujala nehoda, ale niečo úplne iné. „Poisťovňu toho kamionistu asi porazí,“ pomyslel si jeden z členov. „PZP zaplače kamiónová doprava,” zdieľa názor ďalší komentujúci. „Sú autá, na ktorých vadí aj minimálne poškodenie na laku a toto je jedno z nich,” reagoval Laco. „Pri takejto výške auta sa nečudujem, že ho kamionista nevidel,“ podelila sa o svoj postreh Anna.