Košickí vodiči potrebujú nervy z ocele. Stavebné práce ochromili dopravu


Doprava

Foto: Košickí vodiči potrebujú nervy z ocele. Stavebné práce ochromili dopravu Foto: Facebook/Dopravný servis KE,KS/Lucia Spišiaková

Počas tohto týždňa sa začali avizované cestné práce na komunikáciách Watsonova a Jantárová. Na Watsonovej ste mohli vidieť robotníkov od pondelka, Jantárová prišla na rad dnes. Aj napriek tomu, že možné obmedzenia boli hlásené už vopred, dopravná situácia v Košiciach je aktuálne žalostná.

„VSS smer Optima upchaté, Palackého smer Aupark detto a Watsonova smer Amfik kolóny…,” informoval jeden z vodičov v skupine Dopravný servis KE,KS. Ďalší vodiči dodali, že problém je dostať sa na Jantárovú ulicu, ktorá je v oboch smeroch uzavretá.

Len pre doplnenie uvádzame, že mesto Košice pred spustením prác informovalo, že „v križovatke Jantárová - Palackého bude zákaz odbočenia vľavo zo smeru Jantárova k OC Aupark, dostať sa v smere k Námestiu Osloboditeľov bude možné obchádzkou okolo budovy VSE na ulici Protifašistických bojovníkov alebo po odbočení doľava na Senný trh. Obe svetelné signalizácie v križovatke Južná trieda - Jantárová a Palackého - Jantárová budú počas prác na Jantárovej funkčné.”

Pomalšie tempo očakávajte aj na výpadovke v smere od mosta VSS na Vyšné Opátske a zrejme sa zdržíte aj na samotnom moste VSS smerom na Optimu, ako to už avizoval jeden z vodičov.

Zdroj: webtv.sk

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj