×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Tesco modernizuje svoje predajne. Pohodlnejších nákupov sa dočkajú aj Košičania


Foto: Tesco modernizuje svoje predajne. Pohodlnejších nákupov sa dočkajú aj Košičania

K dlhodobým cieľom Tesca patrí dosiahnutie nulových čistých emisií vo svojich predajniach. Malo by sa tak udiať do roka 2035. Jedným z hlavných spôsobov na dosiahnutie tohto míľnika je modernizovanie prevádzok, ktoré sa po vybavení novými technológiami a celkových prerábkach stávajú energeticky úspornejšími. Od roka 2023 prešlo takouto zmenou až 20 predajní Tesco po celom Slovensku. No a najnovšie sa dočkajú napríklad aj Košičania.

Pohodlnejšie nákupy v modernejších priestoroch

Hlavní predstavitelia Tesca na Slovensku sa netaja tým, že chcú dennodenne prinášať svojim zákazníkom niečo „nad rámec“ štandardov. Aj z toho dôvodu neprestajne pracujú na vynovovaní prevádzok, čím chcú zároveň dožičiť zákazníkom čo najlepšie pôžitky z nákupov. Optimalizáciou predajných plôch a prehľadnejším vystavovaním produktov dokážu lepšie vyhovieť náročným požiadavkám návštevníkov, ktorí chcú nakúpiť rýchlo a pohodlne.

V rámci modernizácie predajní Tesco sa kladie veľký dôraz napríklad aj na rozširovanie uličiek, ktoré prirodzene prispieva k vyššie zmieňovanej prehľadnosti vystavovaných produktov. Zaujímavosťou je aj snaha o umiestnenie oddelenia ovocia a zeleniny bližšie k vstupom či rozširovanie sortimentu šitého takpovediac na mieru zákazníkov v konkrétnych lokalitách. Ľahšie sa tak dostanete k takým akciovým produktom, aké aj reálne potrebujete.

Zavádzanie inovácií a výmena technických zariadení

Súčasťou vynovených predajní Tesco po celom Slovensku sú nové samoobslužné pokladne aj vylepšené pekárne. Modernizácia s cieľom o dosiahnutie väčšej ohľaduplnosti voči planéte sa však týka aj ďalších technických oblastí. Konkrétne môžeme spomenúť či už výmenu chladiarenského vybavenia, alebo taktiež zmenu osvetlenia. Okrem toho sa kladie veľký dôraz aj na detaily, o čom svedčí prebudovanie zázemia pre zamestnancov či doplnenie nových stojanov, regálov a kabínok na sortiment F&F.

Modernizácia sa dotkne aj Košičanov

Skvelou správou pre Košičanov je, že modernizácie, akú opisujeme v predošlých riadkoch, sa dočká aj košické Tesco Nad jazerom. Spoločne s predajňami v Kežmarku, Nitre, Žiline, Krupine, Tvrdošíne, Trnave a Banskej Bystrici sa tak pridá k ďalším 20 modernizovaným prevádzkam Tesco. Najčerstvejšie úpravy a vylepšenia má za sebou Tesco vo Vranove nad Topľou. Zrekonštruovaná predajňa sa úspešne stala nielen pohodlnejšou na nakupovanie, ale aj šetrnejšou voči životnému prostrediu. A na držiteľov Clubcard tam ešte aj čakala 4-dňová uvádzacia zľava 10 % pri znovuotvorení predajne. Uvidíme, či bude niečo podobné pripravené aj pre Košičanov.

Nielen modernizácia, ale aj otváranie nových predajní

Zatiaľ čo v priebehu minulého roka stihlo Tesco otvoriť šesť nových prevádzok, tak v marci tohto roka otvorilo nový supermarket v Palárikove. Aktuálne tak spadá do siete Tesco Slovensko až 178 prevádzok, čo z nej logicky robí jednu z najväčších na našom území. Týmito aktivitami však rozhodne nekončí. V plánoch je okrem modernizácie už existujúcich prevádzok aj otváranie ďalších nových. Aktuálne hľadá reťazec Tesco vhodné priestory v mestách aj veľkých obciach. Jednou z hlavných podmienok je rozloha pozemku minimálne 400 štvorcových metrov. A zaujímavosťou je aj neustále rozširovanie možností online nakupovania, ktorým si hlavní predstavitelia Tesco na Slovensku plnia veľmi dôležitý záväzok voči svojim zákazníkom – ponúkať kvalitný sortiment za férové ceny v čo najviac oblastiach v rámci celej našej krajiny.


Prečítajte si viac:



Zdroj: Inzercia/PR článok