Raperovi Dalybovi vykradli v Košiciach auto. Zmizla mu značková taška aj drahé okuliare, boli jeho srdcovka


Raperovi Dalybovi vykradli na košickom parkovisku auto

Foto: Raperovi Dalybovi vykradli v Košiciach auto. Zmizla mu značková taška aj drahé okuliare, boli jeho srdcovka
Galéria: 2 fotky
Foto: Instagram/dalybhahacrew

Počas dnešnej noci sa košický raper Dalyb, stal obeťou nepríjemného incidentu. Členovi zoskupenia Haha crew vykradol neznámy páchateľ auto na parkovisku na Triede KVP 1. Ako umelec napísal na svojej sociálnej sieti, pokazilo mu to jeden z najkrajších týždňov.

Narážal na moment, kedy spoločne s americkým raperom Travisom Scottom vystúpil na jeho afterparty v talianskom Miláne. „Jeden z najkrajších týždňov mojej cesty musel skončiť vyj*baným pondelkom, výčorom auta,“ píše na sociálnej sieti. 

V čase medzi 23:00 hod. až 3:00 hod. mu z vozidla zmizla červená Supreme taška, kde mal kozmetickú tašku a oblečenie značky Balenciaga a Supreme. Čo ho však mrzí najviac, sú odcudzené okuliare Chrome Hearts Glasses FOTI H.T2 v čierno zlatom prevedení s červenými sklami. 


„Keby vám ich niekto ponúka alebo ich niekde nájdete na Bazoši, v záložni, hocikde, prosím, dajte mi vedieť. Všetko ostatné Supreme, Balenci a iné značkové hovná, mám v pi*i, ale toto sú to moje srdcovky,“ hovorí na sociálnej sieti. 

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová, do auta značky Mini Copper vnikol neznámy páchateľ doposiaľ nezisteným spôsob bez zjavného použitia násilia. 

„Odcudzil rôzne veci v celkovej hodnote so škodou predbežne vyčíslenou na 3.630 eur. Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin krádeže,“ dodáva.  





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj