Pár sa vybral opaľovať na štrkovisko v Krásnej. Spoza kríka ich mal sledovať muž v modrom klobúku, ostatných varujú


Pár pri opaľovaní v Krásnej údajne sledoval neznámy muž

Foto: Pár sa vybral opaľovať na štrkovisko v Krásnej. Spoza kríka ich mal sledovať muž v modrom klobúku, ostatných varujú
Foto: ilustračné/freepik.com

Na sociálnej sieti v skupine združujúcej obyvateľov sídliska Nad Jazerom sa objavil príspevok, v ktorom sa chcela anonymná osoba podeliť o svoju nepríjemnú skúsenosť. Tú zažila dotyčná aj spolu so svojim priateľom na štrkovisku v Krásne v úvode tohto týždňa.

„Chcela by som upozorniť ľudí, ktorý chodia do Krásnej na štrkovisko. Včera sme sa tam s priateľom boli opaľovať a nejaký muž nás sledoval spoza kríku a následne na to, ako sme sa rozhodli ísť preč, tak nás začal sledovať. Stále okolo nás bicykloval počas toho, ako sme sa snažili čo najrýchlejšie odísť. Stalo sa nám aj to, že ak sme zastavili my, tak stál aj on a ak sme sa pohli, tak sa tiež pohol… Pravdepodobne ide o nejakého úchyla, ktorý tam chodí pozorovať ľudí a ukrýva sa v kríkoch,” popísala svoj zážitok členka skupiny.

Ďalej dodala, že neznámy muž má okolo 40 až 50 rokov, je holohlavý, štíhlej postavy a na hlave mal modrý klobúk. „Ak tam pôjdete, dávajte si pozor,” odkázala na záver. 



Na tento príspevok reagovali aj ďalší členovia skupiny. „Včera som vás videl, šiel som so synom na bicykli oproti vám. Nabudúce sa nebojte požiadať o pomoc. Zdalo sa mi, že máte vystrašený výraz. Určite by som vám pomohol,” reagoval Lukáš. „Ďakujem za upozornenie, ja tam chodím venčiť psíka a tiež stretávam samých pochybných ľudí,” napísala Zuzana.

Ako sa však zdá, pár nebol jediný, kto mal s mužom negatívnu skúsenosť. „Už dvakrát dostal cez ústa, asi schytá do tretice, dá sa povedať, že je narušený a nemá to v hlave v poriadku, nie je nebezpečný, len treba dávať pozor na veci, premáva sa tu pravidelne,” napísal Ján.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bratislava
Trenčín
Žilina
Bratislava
Prešov
Trenčín
Prešov
Žilina
Trnava
Nitra
Nitra
Trnava