Neželaná návšteva na KVP. Po sídlisku sa pohybuje mladý zlodej, skontrolujte si, či vám niečo nezmizlo


KVP-čkári, majte sa na pozore, po vašom sídlisku sa pohybuje zlodej

Foto: Neželaná návšteva na KVP. Po sídlisku sa pohybuje mladý zlodej, skontrolujte si, či vám niečo nezmizlo Foto: Facebook/KVP- najkrajšie sídlisko v Košiciach

Na sociálnej sieti sa v skupine združujúcej obyvateľov košického sídliska KVP objavil príspevok jedného z miestnych, ktorý upozorňuje ostatných na mladého muža s lepkavými prstami. „Mali sme v noci (16. júla, poznámka autora) na Klimkovičovej neželanú návštevu, zatiaľ sumarizujeme, čo zmizlo. Chlapec je celkom zbehlý a neoblomne činný vo fachu, tak si, prosím, skontrolujte, či vám niečo nechýba. Určite nebol iba v jednom bytovom dome,” opísal svoju skúsenosť, pričom vyzval susedov, aby si skontrolovali kamerové záznamy, či sa u nich dotyčný nepohyboval, keďže v ich bytovom dome bol už druhýkrát.

„Chlapec má tak 50 kilogramov aj s topánkami, tak keď si trúfnete, kľudne ho zdržte/sledujte a volajte políciu, je zrejme problém ho vypátrať,“ dodal s tým, že obzvlášť obozretní by mali byť vlastníci novostavieb na KVP,  ktoré môžu byť práve lákadlom pre takýchto zlodejov.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj