Príďte sa pozrieť na kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho do Košíc! Hudobno-svetelná šou vám vyrazí dych


Plávajúca fontána v Mestskom parku predstaví svoju ďalšiu šou

Foto: Príďte sa pozrieť na kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho do Košíc! Hudobno-svetelná šou vám vyrazí dych Foto: redakcia

Košické kultúrne leto odštartovalo na Plávajúcej fontáne v Mestskom parku svoje Hudobné kino ešte začiatkom júla. Vďaka podpore mesta Košice a Správy mestskej zelene môžete zažiť nezabudnuteľné večery plné známej hudby, svetelných efektov a umenia. 

Tretiu prázdninovú sobotu je na programe hudobné kino venované kráľovi rokenrolu Elvisovi Presleymu. Na vodnej clone sa premietnu jeho najznámejšie hity, ktoré sa zapísali do pamäti jeho fanúšikov i bežných poslucháčov.

Audio-vizuálnu šou si môžu diváci pozrieť o 21:00 hod. na fontáne vďaka umelej inteligencii, ktorá ju premení na premietacie plátno. Spojením vizuálnych efektov a hudby tak vznikne originálne predstavenie, ktoré vytvorí nezabudnuteľný zážitok.

Organizátori však upozorňujú, že počas podujatia budú použité svetelné efekty, stroboskopové svetlá a rýchlo sa meniace vizuálne obrazy, a tak by mali fotosenzitívne osoby, alebo osoby trpiace epilepsiou zvážiť svoju účasť.


Miesto: Plávajúca fontána v Mestskom parku Košice
Dátum: 20.07.2024 - 21:00




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj