Do Spišskej Novej Vsi zavítajú Kandráčovci, Hex či Lukáš Adamec. Kvôli trhom dôjde k viacerým dopravným obmedzeniam


Foto: Do Spišskej Novej Vsi zavítajú Kandráčovci, Hex či Lukáš Adamec. Kvôli trhom dôjde k viacerým dopravným obmedzeniam Foto: Facebook/Mesto Spišská Nová Ves / oficiálna stránka

Spišská Nová Ves ožije počas nasledujúcich dní slávnosťami, ktoré budú plné hudobných či divadelných predstavení, remeselných stánkov, kolotočov, chutí a zábavy. Spišský trh sa bude konať štyri dni, pričom štartuje už tento štvrtok 18. júla.

Tešiť sa môžete na množstvo folklórnych súborov, ktoré pripomenú slovenské tradície a kto je skôr za súčasné trendy, ten sa môže prísť zabaviť na koncert známej kapely Hex alebo speváka Lukáša Adamca. Na pódiu tiež vystúpi obľúbená skupina Kandráčovci.

Zdroj: spiskanovaves.eu

Trh sa bude tradične rozprestierať na niekoľkých uliciach, čo si vyžiada úplnú uzávierku niektorých komunikácií. Konkrétne pôjde o ulicu Letnú, ktorá bude uzatvorená už od stredy 17. júla od 06:00 do nedele 21. júla do 20:00 hod. Štefánikovo námestie, Zimná ulica, Radničné námestie, časti Ulice Inžiniera O. Kožucha, Elektrárenská a Školská ulica budú uzavreté od štvrtka 18. júla v čase od 04:00 hod. do nedele 21. júla do 20:00 hod. 

Podujatie ovplyvní aj prevádzku mestskej hromadnej dopravy. Zrušené budú tri zastávky, a to Štefánikovo námestie, Zimný štadión a Športová hala. Nasledujúce zastávky budú nahradené a presunuté:

  • zastávka Sídlisko Východ sa presunie k ihrisku Hotelovej akadémie,
  • zastávka Radnica, Letná ulica sa presunie na Hviezdoslavovu ulicu pri Strednej priemyselnej škole technickej,
  • zastávka Radnica, Zimná ulica sa presunie na ulicu J. Hanulu pri Materskej škole.