Majiteľ Biedronky otvorí na Slovensku svoju prvú kamennú predajňu drogérie Hebe


Foto: Majiteľ Biedronky otvorí na Slovensku svoju prvú kamennú predajňu drogérie Hebe Foto: hebe.com/cz/

Portugalská spoločnosť Jerónimo Martins prevádzkuje sieť poľských diskontných supermarketov Biedronka. Tie plánuje na našom území otvoriť čoskoro. Podľa informácií portálu Aktuality.sk však majiteľ plánuje posilniť aj svoju sieť drogérií Hebe, ktorá je v Poľsku veľmi obľúbená. Vyzerá to tak, že spoločnosti sa zdá byť slovenský trh zaujímavý a vidí s ňom potenciál v ďalšej oblasti.

Už koncom roka 2022 expandovala na náš a český trh sieť drogérií Hebe, ktorá od roku 2011 pôsobí v Poľsku. Ponúka široký sortiment viac ako 20 000 kozmetických produktov od rôznych značiek pre mužov aj ženy, čím sa snaží osloviť rôznorodých zákazníkov za prijateľné ceny. Na Slovensku poskytovala iba predaj cez e-shop, najnovšie však spoločnosť prišla s informáciou, že otvára prvú kamennú prevádzku v Bratislave.

Firma hľadá zamestnancov

Spoločnosť práve na túto pobočku začala hľadať obchodného konzultanta, ktorému ponúka plat 1 100 eur mesačne. Jeho náplňou práce by mala byť starostlivosť o produkty v predajni, tvorba cien a tiež aj príprava online objednávok. Medzi ponúkané benefity patria Multisport karta, dodatočné dni dovolenky, stravenky či školenia, čím sa firma snaží prilákať kvalifikovaných kandidátov a zabezpečiť vysokú úroveň služieb pre zákazníkov.


Z inzerátu vyplýva, že ponuka sa viaže na naše hlavné mesto a termín nástupu je 1. september. Hebe tak otvorí prvú predajňu práve v Bratislave, čím logicky podporí stratégiu z Českej republiky, kde má spoločnosť otvorené už dve predajne v Prahe. Je tiež veľmi pravdepodobné, že drogéria bude na slovenskom trhu dostupná už na jeseň.

Jej expanzia na Slovensko je súčasťou širšej stratégie rozširovania svojho pôsobenia v strednej Európe, čím sa snaží posilniť svoju pozíciu medzi lídrami v tomto segmente. V Poľsku patrí medzi najväčších kozmetických reťazcov s viac ako 300 kamennými predajňami a internetovým obchodom.