FOTO: Nehodu v Čeľovciach neprežila 75-ročná žena, v aute sa nachádzalo aj dieťa. Ohľadom tragédie je niekoľko otáznikov


Nehoda v Čeľovciach si vyžiadala jeden ľudský život

FOTO: Nehodu v Čeľovciach neprežila 75-ročná žena, v aute sa nachádzalo aj dieťa. Ohľadom tragédie je niekoľko otáznikov
Galéria: 10 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

V obci Čeľovce vyhasol v utorok 9. júla jeden ľudský život. Príčinou bola dopravná nehoda, ku ktorej došlo na rovnom úseku cesty. Podľa informácií krajskej polície vodička automobilu značky Mazda z nezistených príčin prešla do protismeru, vrazila do odvodňovacieho kanálu a narazila do betónového múrika pred jedným z rodinných domov.

V aute sa okrem nej nachádzali aj dve spolujazdkyne. Maloletá cestujúca utrpela podľa predbežnej lekárskej správy zranenia, ktoré si vyžiadajú niekoľko dní liečenia, podobne aj vodička utrpela zranenia vyžadujúce desaťdňovú práceneschopnosť. Treťou pasažierkou bola 75-ročná seniorka, ktorú z miesta nehody previezli leteckí záchranári s vážnymi poraneniami viacerých častí tela. Vzhľadom na zastavenie obehu museli záchranári pristúpiť k okamžitej resuscitácii.


„Po preložení na palubu, napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bola za kontinuálnej resuscitácie letecky prevezená na Kliniku úrazovej chirurgie Univerzity Louisa Pasteura v Košiciach, kde bola v kritickom stave odovzdaná do starostlivosti lekárom urgentného príjmu,” informovala Letecká záchranná služba. Seniorka však svoj boj v nemocnici prehrala.

Polícia vodičku podrobila dychovej skúške na alkohol, tá však bola negatívna. ️„Po ukončení obhliadky miesta udalosti trebišovská vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. Z akého dôvodu prešla vodička s autom do protismeru a čo presne bolo príčinou vzniku dopravnej nehody, je predmetom ďalšieho vyšetrovania,” objasnila polícia.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj