Už ste niečo také videli? V centre Michaloviec sa osviežite vo vodnom bare


Osviežte sa vo vodnom bare v centre Michaloviec

Foto: Už ste niečo také videli? V centre Michaloviec sa osviežite vo vodnom bare Foto: michalovce.sk

Leto je v plnom prúde a počas horúcich letných dní mnohí hľadajú spôsoby, ako sa aspoň na chvíľku schladiť. Odborníci vždy upozorňujú najmä na dodržiavanie pitného režimu, ktorý je jedným zo základných zásad, ako zvládnuť vysoké teploty. To si uvedomujú aj v Michalovciach, kde viete aj tento rok uhasiť smäd priamo v centre mesta.

Obyvatelia aj návštevníci môžu počas leta využiť bezplatnú službu vodného baru, umiestneného na Námestí osloboditeľov pred mestským úradom. Prevádzkuje ho Východoslovenská vodárenská spoločnosť v spolupráci s mestom, a to počas pracovných dní od 9:00 do 17:00 hod., prípadne počas rôznych podujatí. V ponuke je čerstvá voda ochutená citrónom, pričom osvieženie je pripravené aj pre štvornohých miláčikov  v podobe misky s vodou.

Okrem vodného baru sa mesto stará aj o ochladenie prostredia pomocou techniky. Multifunkčné vozidlo, známe ako multikára, vytvára vodnú hmlu pri teplotách nad 30 stupňov Celzia. Stretnúť ho môžete na trase centrálna mestská zóna – Štefánikova ulica – Hollého ulica dvakrát denne v čase od 11:00 do 14:00 hod. Na ochladenie ulíc prispieva aj štandardné kropiace vozidlo, ktoré sa pohybuje po meste počas pracovných dní.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj