Ondreja od marca nikto nevidel. Košická polícia prosí verejnosť o pomoc s jeho vypátraním


Foto: Ondreja od marca nikto nevidel. Košická polícia prosí verejnosť o pomoc s jeho vypátraním Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 49-ročnom Ondrejovi Vešelénim z Gelnice, ktorý je nezvestný od marca tohto roka, kedy bol naposledy v kontakte so svojou príbuznou. Odvtedy o ňom nemajú žiadne informácie a zdržiava sa na nezistenom mieste.

Nezvestný Ondrej je vysoký 170 centimetrov, má svetlohnedé vlasy a modré oči. Poznávacím znamením môže byť tetovanie v ľavej časti a na ľavom ramene. Popis jeho oblečenia nie je nateraz známy.

V prípade, že Ondreja uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho pohybe či pobyte, oznámte ich polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polície SR - Košický kraj.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: