Na Terase sa údajne pohybuje muž so psom, ktorý sa má ukájať na verejnosti. Dávajte si pozor


Foto: Na Terase sa údajne pohybuje muž so psom, ktorý sa má ukájať na verejnosti. Dávajte si pozor Foto: Facebook/Obyvatelia TERASY

Pred vyše mesiacom sme informovali o neznámom mužovi, ktorý sa mal v mestskej časti Košice - Barca premávať na bicykli a následne obťažovať a prenasledovať mladé dievča. Tentokrát prichádza informácia zo sídliska Západ, kde sa má pohybovať starší pán, ktorý sa údajne ukája na verejnosti. O svoj nepríjemný zážitok sa podelil miestny obyvateľ na sociálnej sieti.

„Dobrý deň, chcel by som upozorniť na tohto pána, ktorý bol na prechádzke s malým psom (čivava) v okolí Luníka 2. Pán si začal robiť dobre rovno na chodníku a keď som ho chcel konfrontovať, tak začal utekať. Dávajte si naňho pozor!,” napísal Dávid, ktorý priložil aj fotografie dotyčného.


Na tento jeho príspevok reagovali ďalší občania, pričom sa ukázalo, že zrejme nejde o prvý takýto incident.  „Minule pri Freshi pri fontáne sa zastavil a keď som sa obzrela, tak na prvý pohľad to vyzeralo ako keby si opravil kraťasy, ale asi niečo iné chcel robiť… Hlavne, že plno detí pri zmrzline…,” zareagovala Dominika. „To je bežne u neho,” napísala Ema.

Ako sa teda zdá, tento starší pán je vo svojom okolí dobre známy, polícia však neeviduje žiaden podnet zo strany občanov. „V tejto súvislosti polícia doposiaľ neprijala žiadne oznámenie, samozrejme, policajti príslušného Obvodného oddelenia PZ v rámci výkonu služby venujú aj tomuto druhu protiprávneho konania náležitú pozornosť a v prípade zistenia protiprávneho konania budú postupovať zákonom upraveným spôsobom,” uviedla pre našu redakciu krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: