Autobusy na Dolnom Zemplíne prešli do prázdninového režimu. Ktoré linky to najviac ovplyvní?


Foto: Autobusy na Dolnom Zemplíne prešli do prázdninového režimu. Ktoré linky to najviac ovplyvní? Foto: ARRIVA

Do prázdninového režimu nevstúpili iba študenti, ale aj verejná doprava spoločnosti ARRIVA, ktorá s platnosťou od 1. júla mení svoje cestovné poriadky.  Na Dolnom Zemplíne sa tak počas letných mesiacov musia cestujúci riadiť odchodmi a príchodmi autobusov, ktoré sú platné pre prázdninový režim a čo sa týka voľných dní, počas nich sa bude jazdiť vo sviatočnom režime.

„Chceme upozorniť našich cestujúcich, aby najmä v prvých prázdninových dňoch venovali viac pozornosti značkám v cestovných poriadkoch. Niektoré zmeny sa totiž môžu týkať aj spojov, ktoré využívajú napríklad pri ceste do práce,“ povedal Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Najviac budú ovplyvnené ranné spoje, ktoré sú bežne využívané študentmi. Naďalej však ostáva v prevádzke cyklobus vybavený nosičmi bicyklov, ktorý premáva na linkách číslo 809401 a trase Košice – Remetské Hámre a späť a 809409 na trase Sobrance – Remetské Hámre a späť.

Návrat k bežnému režimu bude od soboty 31. augusta.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: