Obľúbené „ČeHáčko“ zajtra privíta prvých plavcov. Aké sú ceny na druhom najväčšom košickom kúpalisku?


Foto: Obľúbené „ČeHáčko“ zajtra privíta prvých plavcov. Aké sú ceny na druhom najväčšom košickom kúpalisku? Foto: Facebook/Košice - Mesto Košice

Dva týždne po spustení letnej sezóny na Kúpalisku Mestská plaváreň - Rumanova v mestskom parku otvorí svoje brány verejnosti aj legendárna Červená Hviezda, ktorá sídli v blízkosti autobusovej stanice. Prví tohtoroční návštevníci budú môcť okúsiť bazénovú vodu v piatok 28. júna.

Nafukovačka nad vodnopólovým bazénom bola odstránená, aby plavci mohli plávať pod holým nebom a okolo bazéna vznikla relaxačná zóna. Okrem toho sa v areáli nachádzajú aj ďalšie tri bazény, vírivka, stánky s občerstvením a ďalšie možnosti pre šport. Najmenší môžu využiť detské multifunkčné ihrisko a pieskovisko.



Kúpalisko je vybavené bezbariérovým vstupom k bazénom, sociálnym zariadením a sprchou pre imobilných návštevníkov. Otváracie hodiny zostávajú nezmenené, čo znamená, že kúpalisko bude prístupné denne od 9:00 do 19:00 hod.

Na stránke kúpaliska môžete sledovať aktuálny počet návštevníkov či teploty vody a tiež si v predstihu zakúpiť lístky, čím ušetríte 10 percent v porovnaní s kúpou lístka priamo na kúpalisku a zároveň sa tým vyhnete čakaniu v rade.

Cenník:

Detský denný 6,50 eur
Detský zľavnený po 15:00 hod. 5,20 eur
Dospelý denný9 eur
Dospelý zľavnený po 15:00 hod.  7 eur
Dôchodca, ZŤP5,80 eur
Študent 7 eur
Rodinné vstupné 2+2 26 eur
Rodinné vstupné 2+126 eur

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: