FOTO: 101 rokov múdrosti a skúseností. Starosta Starého Mesta oslávil so seniormi ich významné jubileá


FOTO: 101 rokov múdrosti a skúseností. Starosta Starého Mesta oslávil so seniormi ich významné jubileá
Galéria: 15 fotiek
Foto: Facebook/MČ Košice-Staré Mesto-oficiálna stránka

V Sobášnej sieni v Starom Meste sa opäť niesla príjemná atmosféra plná radosti a spomienok. Starosta Igor Petrovčik sa stretol s oslávencami, ktorí dosiahli významné životné jubileá, a priniesol im nielen kvety a malé darčeky, ale najmä úprimné slová uznania a vďaky.

Jedným z najdojemnejších momentov bolo blahoželanie pani Alžbete Balážovej, ktorá v Domove sociálnych služieb na Garbiarskej ulici oslávila krásne 101. narodeniny. V chládku záhradnej časti domova sa starosta s pani Alžbetou a ostatnými obyvateľmi porozprávali o ich radostiach aj starostiach. „Ste studnicou skúseností a múdrostí, práve vy ste tými, na ktorých sa obraciame, keď potrebujeme radu,“ povedal starosta Petrovčik pri tejto príležitosti.

Stretnutie s jubilantmi však nebolo len o gratuláciách. Starosta a jeho tím využili túto príležitosť na poďakovanie sa všetkým oslávencom za ich prácu a prínos pre mestskú časť počas ich aktívneho života. Každý z nich prispel k rozvoju komunity a ich skúsenosti sú neoceniteľné.

Stretnutia, akým bolo toto, upevňujú komunitu a pripomínajú, aké dôležité je vážiť si starších spoluobčanov a čerpať z ich múdrosti a skúseností.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/MČ Košice-Staré Mesto-oficiálna stránka