Po 14-ročnom Denisovi nie je od mája ani stopa, vychovávateľke ušiel počas výletu. Košická polícia prosí o pomoc


Pomôžte s vypátraním Denisa, ušiel vychovávateľke zo železničnej stanice

Foto: Po 14-ročnom Denisovi nie je od mája ani stopa, vychovávateľke ušiel počas výletu. Košická polícia prosí o pomoc Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach vyhlásilo ešte začiatkom mája pátranie po 14-ročnom Denisovi Gašparovi s trvalým bydliskom Košice — okolie. Naposledy bol videný 11. mája 2024 o 17:00 hod., kedy ušiel vychovávateľke v priestoroch železničnej stanice Košice počas presunu detí z výletu späť do Reedukačného centra Satelit v obci Nižná Myšľa. Odvtedy sa nevrátil a nemajú o ňom nemajú žiadne informácie. Žiadosť o pátranie bola opätovne zverejnená košickou políciou.

Nezvestný Denis je vysoký 160 centimetrov, má okolo 60 kilogramov a má krátke čierne kučeravé vlasy. Naposledy bol videný v sivých rifliach a bielom tričku s červeným nápisom M.

Ak Denisa niekde uvidíte alebo disponujete informáciami o mieste jeho pohybu či pobytu, kontaktujte políciu na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, telefonicky na známom telefónnom čísle 158, alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku. V pracovných dňoch v čase od 7:30 do 15:30 hod. priamo na oddelenie pátrania a KTČ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach alebo telefonicky na telefónnom čísle +421 9619 31073.