V Michalovciach odteraz čakajte zábavu každú nedeľu! Začína sa Kultúrne leto


Foto: V Michalovciach odteraz čakajte zábavu každú nedeľu! Začína sa Kultúrne leto Foto: Facebook/Michalovce - srdce Zemplína

Leto v Michalovciach bude plné bohatého programu. Séria nedeľných popoludní v rámci Kultúrneho leta odštartuje už túto túto nedeľu 30. júna v parku Kerta, kedy sa návštevníci môžu tešiť na umelecké vystúpenie žiakov Základnej umeleckej školy Štefániková, ktorí predvedú hudobné a tanečné predstavenia.

O týždeň neskôr, 7. júla, sa bude konať podujatie Folklór pre radosť. Tradičné folklórne tance a piesne vám predstavia miestne denné centrá seniorov, ktoré vám prinesú autentický zážitok plný radosti a tradícií.

Hudobným zážitkom bude aj nedeľa 14. júla vďaka Quartetto ristretto. Tento živý komorný súbor svojimi tónmi prinesie nezabudnuteľnú atmosféru a emocionálnu silu. Profesionálne hudobníčky z orchestrov DJZ Prešov a ŠD Košice predvedú svoje majstrovstvo v plnej kráse.

21. júla si budú môcť návštevníci užiť energické vystúpenie Popi SinGit a RebeccaMo. Títo talentovaní interpreti svojou dynamickou show určite každého rozhýbu a prinesú skvelú náladu.


Nasledujúcu nedeľu, 28. júla, sa budú tešiť najmä deti. Tie sú pozvané na bábkovo-činohernú rozprávku Janko Hraško od Divadla Portál z Prešova. Okrem rozprávky budú prebiehať aj tvorivé dielne, kde si deti môžu vyskúšať rôzne kreatívne aktivity.

22. augusta park roztancuje hudba prešovskej country kapely BB country, ktorá návštevníkov naladí na skvelú atmosféru plnú energie a radosti.

Na záver, 11. augusta, sa konajú Zemplínske slávnosti 2024. Tradičné jedlá, vystúpenia folklórnych skupín a množstvo ďalších aktivít prinesie všetkým návštevníkom neopakovateľný zážitok. Každý sa bude môcť, samozrejme, zapojiť aj do tvorivých dielničiek.

Zdroj: Facebook/Facebook/Michalovce - srdce Zemplína

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo
Miesto: Park Kerta v Michalovciach
Dátum: 30.06.2024


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Michalovce - srdce Zemplína