Zastavte sa na Čaj o piatej. Podieľajte sa na tvorbe územného plánu a budúcnosti Košíc


Foto: Zastavte sa na Čaj o piatej. Podieľajte sa na tvorbe územného plánu a budúcnosti Košíc Foto: Ilustračné/iStock.com

Pre obyvateľov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tom, čo je územný plán a ako ovplyvňuje každodenný život v meste, či je vôbec nový územný plán potrebný, aké sú jeho kľúčové aspekty a ako tento plán ovplyvní okolie domova, je pripravené nasledujúce podujatie. Každý z občanov môže v plánovaní zohrať rolu, ako?

Mesto Košice ponúka príležitosť zúčastniť sa stretnutia s tvorcami nového územného plánu Košíc. Na diskusii „Čaj o piatej“ budú môcť obyvatelia vyjadriť svoj názor a pýtať sa priamo odborníkov. Spätná väzba obyvateľov je kľúčová a dokáže ovplyvniť, ako bude vyzerať mesto v budúcnosti.

Neformálne stretnutie „Čaj o piatej“ sa uskutoční vo štvrtok 27. júna o 17:00 hod. v priestoroch Magistrátu mesta Košice. Toto stretnutie je súčasťou výstavy, ktorá prebieha od 30. mája do 30. septembra na Magistráte mesta Košice a na Hlavnej ulici pri Immaculate. Vstup na udalosť je bezplatný, no organizátori odporúčajú vopred si rezervovať miesto.

Zdroj: Facebook/Mestská časť Košice - Nad jazerom


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo
Miesto: Magistrát mesta Košice
Dátum: 27.06.2024 - 17:00


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Mestská časť Košice - Nad jazerom