Na pódiu už viac nevystúpi. Do hudobného neba odišiel bubeník Milan Hredzák zo známej michalovskej kapely


Foto: Na pódiu už viac nevystúpi. Do hudobného neba odišiel bubeník Milan Hredzák zo známej michalovskej kapely Foto: Facebook/Ladies & Genitals _official_

Hudobný svet navždy opustil Milan Hredzák, ktorý bol hudobníkom známej michalovskej kapely Ladies & Genitals. Zomrel v sobotu 22. júna vo veku nedožitých 43-rokov. Informujú o tom jeho kolegovia z kapely.„Ťažko sa hľadajú slová. S obrovským žiaľom Vám musíme oznámiť, že nás náhle opustil náš bubeník Milan Hredzák. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, manželke Katke a deťom Samkovi a Esterke,” napísali kapelníci.

Skupina len pred pár dňami koncertovala na Levanduľovom festivale v Trnave pri Laborci. Práve tam priamo počas vystúpenia Milan skolaboval, a tak skončil vo vážnom stave v nemocnici. Jeho náhla smrť zanechala hlbokú ranu v srdci jeho priaznivcov, ale aj rodiny. Zanechal po sebe manželku Katku a dve deti.

Pod príspevkom o jeho úmrtí sa objavilo množstvo kondolencií.

 „Odpočívaj v pokoji, Milan. Snáď si tam hore zahráš s nejakými skvelými muzikantmi,” odkázal Fero. „Milan, roky sme sa nevideli, ale nikdy nezabudnem na tvoj smiech. Odpočívaj v pokoji. Úprimnú sústrasť celej rodine,” spomína Viliam. „Nevidel som ťa roky, ale vždy mi utkvel tvoj úsmev a takto si ťa budem pamätať RIP,” píše Ondrej.


„Milan, neviem či čítaš, ale viem, ze počuješ. Si tam skôr, než sme to všetci čakali. Nám tu dole ostáva mnoho krásnych spomienok, tvoj úsmev, hlas a tvoje nadšenie. Dovidenia a dopočutia, priateľu,” smúti aj michalovský primátor Miroslav Dufinec.

Posledná rozlúčka so zosnuým bubeníkom bude v utorok 25. júna o 14:00 hod. v dome smútku vo Vinnom.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: