Košice sa stanú dejiskom zápasu desaťročia. Do novovybudovanej futbalovej arény zavíta klub svetových rozmerov


Do Košíc zavíta AS Rím. Zahrajú si v novej futbalovej aréne

Foto: Košice sa stanú dejiskom zápasu desaťročia. Do novovybudovanej futbalovej arény zavíta klub svetových rozmerov

Novovybudovaná futbalová aréna v Košiciach sa otvorí vo veľkom štýle. Na trávnik košických žlto-modrých zavíta futbalový tím svetových rozmerov. Ako organizátori prezradili, reprezentanti metropoly východu sa v zápase stretnú s futbalovým tímom AS Rím pod vedením legendárneho José Mourinha. Priblížili, že vstupenky na duel desaťročia by mohli byť fanúšikom slovenského futbalu sprístupnené už v priebehu budúceho týždňa.

Zdroj: Facebook/ AS Roma

Štadión ponesie meno legendy Košického futbalu. Zápas môže žlto-modrým pomôcť preraziť

Počas spoločnej tlačovej konferencie predstaviteľov mesta Košice a predstaviteľov futbalového tím FC Košice sa na pretras dostal aj samotný názov len nedávno skompletizovaného projektu za desiatky miliónov. Futbalová aréna je podľa nich zatiaľ bližšie nešpecifikovaný názov. Prezradili však, že už onedlho by mohla niesť meno jednej z futbalových legiend Košíc. Podotkli, že samotný názov finálnej arény je však ešte vec dohody. 

Vyjadrili túžbu, že práve tento zápas by mohol košickým futbalistom pomôcť zdvihnúť povedomie o futbale na východe Slovenska. Očakávajú, že žlto-modrým by mohol pomôcť preraziť aj na scéne veľkého svetového futbalu.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj